Bruno
Podenco-mix
  • Reu
  • Geboren: Maart 2015
  • Elders 
  • Zie omschrijving hond
  • Aanhankelijk # Actief # Intelligent # Speels
  • Bruno is goed bij wat grotere kinderen, goed met andere honden, goed met volwassenen

Bruno komt van Gran Canaria via Happy Dog Maspalomas en is reeds sinds enkele maanden in de opvang bij een gastgezin in Almere.  Om ons onbekende redenen heeft zich, ondanks veel inspanningen van het promotie-team van stichting Modestos, nog geen enkele adoptie-kandidaat gemeld voor Bruno. Nomaliter is dat geen enkel probleem, er zijn wel meer honden die wat langer op een eigen mandje moeten wachten. Maar in dit geval zitten zij enorm in de knel met Bruno, want de vrouw van het gastgezin moet zeer binnenkort geopereerd worden en daarom moet Bruno verhuizen…zij zoeken of een pleeggezin waar Bruno tijdelijk kan verblijven of een enthousiaste adoptant.

Bruno is een hele lieve hond en hij is graag sportief bezig. Om daarna weer lekker te relaxen en te kroelen bij zijn baas. Hij is gek op het gezelschap van zijn mensen. Slim is Bruno ook en hij vindt het heerlijk om te leren en hij kent al veel commando’s. Bruno is gek op eten en daarmee is ook heel erg goed met hem te trainen.

Bruno kan niet goed bij kleine kinderen, daar is hij te lomp voor.
Hij is nu in een gastgezin met katten, maar deze katten zijn honden gewend.
Andere honden zijn ook geen probleem. Bruno is een middelgrote Podenco mix.

Alleen thuis blijven leert hij nu ook, dat gaat al een paar uurtjes goed maar dan is hij wel thuis met de hond des huizes. Bruno is echt een hele lieve hond, helaas wel met een klein rugzakje en dus niet voor iedereen geschikt. Voor Bruno zoeken wij dus mensen die ervaring hebben met podenco’s of zich daarin willen verdiepen.

Heeft u interesse of kunt u Bruno tijdelijk opvangen totdat hij zijn eigen gouden mandje heeft gevonden? neem dan contact op met Tamara Vinkesteijn van stichting Modestos via telefoonnummer 06-34565830 of via email

Heeft u vragen over Bruno? Neem gerust contact op met ons team.   of per  E-mail.