Hè gelukkig, de kerstwandeling komt er weer aan. Bent u er ook zo aan toe? Nou, wij wel! Op zondag 20 december is het zover. We gaan naar de Loonse en Drunense duinen in Udenhout. Heerlijk in de wintersfeer kunnen de adoptanten en de honden elkaar weer ontmoeten en zich uitleven. De prachtige omgeving van de zandverstuiving van de Loonse en Drunense Duinen is een ideale plaats voor de honden om heel, héél hard te rennen. En voor de rustigere types onder ons is er voldoende ruimte om daar omheen te snuffelen.

Landgoed Bosch en Duin

We zijn van harte welkom op het Landgoed Bosch en Duin, gelegen aan de Oude Bosschebaan1, 5071 RP te Udenhout. In de Duinzaal , die speciaal voor GRH wordt gereserveerd, kunnen we terecht voor het gezellig samenzijn en heerlijke versnaperingen. Voor de vierde keer kan GRH bij Bosch en Duin terecht voor de kerstwandeling en daar zijn we zeer verheugd over!

GRH-Shop

De GRH-shop staat uiteraard in de zaal. Er zijn genoeg artikelen aanwezig waarmee u uzelf en uw viervoeter kunt verwennen! Elly en Christine Scholtsz staan er ook met hun kraam met fantastische hondenjassen.

Het hulpgoederenteam is van de partij met onze bus ‘Henkie’; als u medicamenten, hondenvoer of andere relevante spullen hebt staan; neemt u ze alstublieft mee. Onze shelters in Spanje kunnen het zo goed gebruiken. Misschien heeft de plaatselijke dierenwinkel nog voer in het magazijn staan dat over de datum is maar nog prima te eten, onze Spaanse honden hebben het zo hard nodig. Alvast bedankt!

De maaltijd (niet verplicht)

Volgens de traditie wordt er ook deze keer weer een kerst-stamppottenbuffet verzorgd. De keuken van Bosch en Duin heeft zijn best gedaan om een uitgebreid buffet aan te kunnen bieden; hutspot, boerenkoolstamp, zuurkoolstamp, hazenpeper, speklappen 
en rookworsten

voor € 15,00 p.p.

 Kinderen van 4 tot 12 jaar mogen mee-eten voor € 7,50 p.p.

Wij vragen u om vóóraf het totaalbedrag op de Greyhounds Rescue Holland rekening 68.38.66.079 over te maken onder vermelding van ‘Stamppottenbuffet’. (Bij betaling vanuit het buitenland: IBAN-nummer NL94 INGB 0683 8660 79 / BIC-code: INGBNL2A). Daarnaast zien we graag dat u een mailtje stuurt met het aantal deelnemers, naar ons evenemententeam. Dan weet de organisatie zeker hoeveel deelnemers er zullen komen en kunnen dit doorgeven aan de keuken van Bosch en Duin. Zo loopt GRH zo min mogelijk risico om achteraf de rekening te krijgen van overgebleven eten.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een gepersonaliseerd entree-bewijs dat u kunt uitprinten en meenemen naar Udenhout. Dat is voor ons het bewijs dat u heeft betaald en deel kunt nemen aan het buffet. Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 7 december 2015. U krijgt dan het door u overgemaakte bedrag teruggestort op uw rekening.

Dagindeling

Vanaf 11.00 uur verzamelen we bij Bosch en Duin. Parkeren kunt u gratis tegenover het restaurant op het parkeerterrein van Bosch en Duin. Met een kop koffie of thee kunnen we elkaar ontmoeten, bijkletsen en bijkomen van de rit.

Van 12.00 tot 13.30 uur gaan we heerlijk wandelen tussen de mooie duinen en de honden mogen los.

Van 13.30 tot 14.30 uur is er een sessie met onze hondengedragstherapeuten. Het onderwerp dat behandeld zal worden is: Het introduceren van een nieuwe hond en laten wennen in huis.

Van 14.30 tot 16.00 uur alle tijd om nog even bij te praten met elkaar. Tijdens en tussen de activiteiten door kunt u in de Duinzaal lekker ontspannen en wat drinken met eventueel een versnapering eten, deze zijn wel voor eigen rekening. Ook kunt u de hele dag hulpgoederen afgeven bij onze bus ‘Henkie’. Verder zijn er kraampjes voor leuke aankopen voor uw honden. En u komt natuurlijk ook onze collectebussen tegen voor uw gulle giften!

Om  16.00 kunt u aansluitend genieten van het stamppottenbuffet, als u zich daarvoor heeft aangemeld.

Aanmelden

Wij hopen dat u denkt: ‘Dat wil ik niet missen!’ Laat u het dan weten op evenementen@greyhoundsrescue.nl. Wij kunnen dan een goede inschatting maken hoeveel mensen en honden wij kunnen verwachten. Ook voor vragen kunt u terecht op dit mailadres. Afsluitend vindt u hieronder de adresgegevens van Bosch en Duin te Udenhout. Wij zien u heel graag op zondag 20 december 2015 in Udenhout. Tot dan!

Adresgegevens

Bosch en Duin,
Oude Bosschebaan 1
5071 RP Udenhout
Tel: 013-5111385

www.bosch-duin.nl