23 maart heeft één van onze vrijwilligers via facebook een link doorgestuurd over teaming, niet iedereen kent of begrijpt het fenomeen teaming…

Wat is Teaming?

Teaming is een middel om online fondsen te werven voor verschillende goede doelen en Greyhounds Rescue Holland is er één van. U doneert automatisch maandelijks 1 euro. 1,00 is misschien niet veel, maar met velen kan dit een mooi bedrag opleveren. Op dit moment (24-3-’17) zijn er 165.445 teamers, mensen die maandelijks geld af laten boeken voor de goede doelen. Er zijn nu 6.948 verschillende doelen en tot nu toe is er 6.191.386,00 opgehaald voor alle doelen tezamen.

Hoe werkt het?

U maakt op https://www.teaming.net/ een eigen account aan, hierna kunt u op zoek naar een goed doel die u maandelijks met 1 euro wilt steunen. U klikt aan “join the group” en vult in hoe u maandelijks wilt betalen. Teaming haalt automatisch die euro van uw rekening, er worden geen extra kosten in rekening gebracht en u kunt elk moment beslissen om uw bijdrage te stoppen.

GRH Teamers

GRH heeft tot nu slechts 22 teamers, mensen die maandelijks  1 euro doneren aan onze stichting, daar zijn we heel blij mee, want elke euro wordt goed besteed aan de honden in Spanje, maar…we zouden het aantal teamers heel graag willen verhogen!  Daarom vragen wij u om ook teamer te worden en vult u in bij “search groups”  Greyhounds Rescue Holland, dan komt u vanzelf op onze teamingpagina en de rest wijst zich vanzelf.

Voor u een kleine bijdrage…maakt voor de honden in Spanje een groot verschil