• De luchthavens waarvan wij onze hondjes vliegen zijn: Sevilla, Malaga, Jerez en Madrid.
  • De luchthavens waar naartoe onze hondjes vliegen zijn: Amsterdam, Brussel, Eindhoven, Groningen, Rotterdam, Oostende en Dusseldorf.
  • De maatschappijen die tegen acceptabele kosten hondjes mee kunnen nemen zijn: Transavia, Brussels Airlines, JetAir, KLM en Iberia.

  1. Maakt u gebruik van een van deze luchtvaartmaatschappijen en vliegt u vanaf en naar een van de genoemde luchthavens geeft u zich dan s.v.p. op door het formulier in te vullen en aan ons te verzenden.
  2. Nadat wij zijn nagegaan welke hondjes op een vlucht wachten in de omgeving van de luchthaven waarvan u vertrekt, nemen wij direct contact met u op om de hondjes op uw vlucht te laten reserveren.
  3. Wij zorgen er voor dat onze vrijwilligers in Spanje de hond in een benche samen met de benodigde reisdocumenten naar het vliegveld brengen in Spanje.
  4. De vrijwilligers helpen u met inchecken en wachten tot de hond is ingecheckt, door de douane is en naar het vliegtuig is gebracht.
  5. Bij aankomst op de luchthaven in Nederland of België neemt u de benche(e) in ontvangst in de bagagehal waar ook uw bagage aankomt. Het grondpersoneel overhandigt u de benche(s) op een trolley zodat u deze samen met uw bagage mee kunt nemen naar de ontvangsthal.
  6. Zodra u door de schuifdeuren heen bent en in de ontvangsthal bent aangekomen staan daar onze vrijwilligers u op te wachten en nemen de benche(s) met hond(en) en reisdocumenten van u over.