word-jaardonateurJa, ik word Jaardonateur!

Galgo’s verdienen een toekomst…

Hartelijk dank dat u Jaardonateur wilt worden!
Het donateurschap loopt per kalenderjaar. Mocht u voor het nieuwe kalenderjaar nog niet gedoneerd hebben, zal elk jaar in de loop van de maand januari aan u gevraagd worden of u uw donateurschap wilt continueren. Als donateur bent u verzekerd van toezending van onze digitale nieuwsbrief “GreytNews”. Daarnaast bent u van harte welkom bij de activiteiten die wij organiseren zoals de wandelingen!!

Wij werken niet met acceptgiro’s aangezien wij het geld voor het drukken en het verwerken van de acceptgiro’s liever voor de honden gebruiken. Daarom vragen wij u een keuze te maken uit drie betalingsmogelijkheden:

  • Via IDEAL, een veilige manier voor Nederlandse rekeninghouders om online te doneren.
  • Via een automatische incasso, u kunt hierna het betreffende machtigingsformulier downloaden, waarna u deze kunt invullen, ondertekenen en naar het adres in de voetregel kunt sturen.
  • Via een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL94 INGB 0683 8660 79 (ING-Bank) t.n.v. stichting Greyhounds Rescue Holland, o.v.v. “Jaardonatie”. Bij betaling vanuit het buitenland: IBAN-nummer: NL94 INGB 0683 8660 79 (eventueel met BIC-code: INGBNL2A).

In het hierna volgende scherm kunt u uw keuze maken ten aanzien van uw betalingswijze en kunt u uw gegevens aan ons doorgeven. Na aanmelding ontvangt u van ons per e-mail een welkomstbrief met informatie over onze stichting.

Uit naam van al onze Galgo- en Podencovrienden hartelijk dank voor uw steun!

Jaardonateur worden

Wat kan “ANBI” voor u betekenen?

ANBI-goedgekeurddoel

Stichting Greyhounds Rescue Holland is per 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt. Voor u als donateur betekent dit dat u uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Zo biedt uw hulp aan de galgo’s ook voordeel voor u zelf!

Voor onze stichting betekent het zijn van een ANBI dat we geen successierecht of schenkingsrecht hoeven te betalen over erfenissen en schenkingen die we ontvangen.
U kunt GRH als ANBI terugvinden op de website van de Belastingdienst onder de volledige naam STICHTING GREYHOUNDS RESCUE HOLLAND. Dit kan door middel van de zoekfunctie.