Gisteren, 16 april, was voor iedereen van Greyhounds Rescue Holland en ook voor de adoptanten die hun lievelingen mochten komen halen een feestdag. We hebben veel opmerkingen gehoord dat mensen gisterenavond al opgewonden of zelfs nerveus waren en bijna niet meer konden wachten.

De reis van Valencia naar Ter Aar is probleemloos verlopen. Vanochtend kregen we al om 07.30 uur te horen dat de bus bij Metz was en om 09.45 uur dat ze in Luxemburg waren aangekomen. Alles dus perfect op tijd.

De adoptanten waren er allemaal ruim op tijd en velen stonden op de uitkijk. Uiteindelijk kwam dan het verlossende woord………….ze komen er aan………………al die blije gezichten, sommigen vol spanning, toen de bus eindelijk het terrein op kwam rijden om ………

Maar het wachten was nog niet voorbij voor de adoptanten. Samen met enkele van onze vrijwilligers werden de honden heel voorzichtig een voor een uit de bus gehaald. De honden werd eerst wat rust gegund en mochten in de grote paardenbak zonder teveel toeschouwers heerlijk snuffelen en alles even doen wat ze moesten doen, voordat de adoptanten ook er in mochten om bij “hun” hond te zijn.

Na gezellig bijpraten, kennismaken, het nieuwe gezinslid verwennen en als de hond het al aan kon aaien en knuffelen, begonnen de adoptanten langzaam te vertrekken. Van enkelen hebben we al bericht gekregen en foto’s na thuiskomst. Voor alle aanwezige mensen van GRH was het ook weer een geweldige dag en onze beide chauffeurs zijn moe en voldaan naar huis gegaan, natuurlijk voor een heel goede nachtrust.

Natuurlijk zijn de plannen voor de volgende busrit al weer in de maak.