5451 Loelia

Geadopteerd
Vragen over 5451 Loelia?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
1 , 4
Geboortedatum:
26-04-2022
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Makkelijk en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen, Niet bekend met kinderen en Niet goed met katten
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5451 Loelia

Loelia is achtergelaten in Écija en gered door een groep vrijwilligers uit deze stad. In de linker voorpoot waren de middenvoetsbeentjes gebroken en weer geheeld, niet helemaal op de juiste manier en langer geleden, niet recent. Deze oude wond veroorzaakt geen pijn of ontsteking en er is geen operatie nodig. Een erg makkelijk, goed en evenwichtig meisje. Niet zo groot, ongeveer 56 cm. Loelia heeft een vriendelijk karakter, ze is heel aanhankelijk, sociaal met iedereen, heel lief en rustig. Ze is niet bang, vindt het heerlijk om bij mensen te zijn, ook bij vreemden. Ze houdt van liefkozingen en gedraagt zich keurig. Loelia is geschikt in ieder gezin, als enige hond, mits geen uren alleen of met andere honden. Ook voor mensen die voor het eerst een galgo willen adopteren is ze passend. Nu is ze behoorlijk rustig, eenmaal geadopteerd en gewend is de kans groot dat ze speelser wordt, ze is nog zo jong. Met andere honden is ze sociaal en onderdanig.