GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5481 Mareen

Gereserveerd - elders
Vragen over 5481 Mareen?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 5 mnd
Geboortedatum:
18-06-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Niet bang en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Niet bekend met katten
Gezondheid:
Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5481 Mareen

Mareen is gered uit het dodingsstation in Lucena. Zij heeft een bult in haar zij die operatief verwijderd wordt. Zodra hierover meer te vertellen valt, zullen we dat hier vermelden.
Mareen is een evenwichtige, enorm lieve en aanhankelijke galga. Ze is niet bang voor vreemden. Mareen is altijd blij als iemand haar benadert, ze zullen haar toch zeker wel even een aaitje komen geven? Goed met de andere honden, sociaal en vriendelijk. Bij actieve honden is zij zelf ook wat speelser, maar Mareen is over het algemeen een rustige kalme dame. Zij kent geen angsten.
Mareen is ook geschikt voor fijne mensen die voor het eerst graag een windhond willen adopteren. In de shelter denken ze dat zij als enige hond geplaatst kan worden, mits zij geen uren alleen zit. Een warme plek over bij u thuis, denk eens aan Mareen.