GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5482 Erika

Gereserveerd - elders
Vragen over 5482 Erika?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
06-08-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Aanhankelijk, Blij, Grappig, Makkelijk, Niet bang, Speels, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5482 Erika

Erika is gered uit het dodingsstation in Lucena.
Ze is totaal niet bang, erg vriendelijk, vrolijk en zeer aanhankelijk.
Iedereen kan haar benaderen en ze wordt graag aangehaald.
Erika speelt graag met andere honden, maar als zij dat niet willen laat zij ze met rust. Ze dringt zich niet op en gaat dan mee in de rust.
Omdat ze zo vrolijk en blij is en graag bij de andere honden, zou het wat gezelliger voor haar zijn om ook in Nederland geadopteerd te worden bij een al aanwezige speelse hond. Erika is makkelijk in de omgang, zij kan ook geplaatst worden bij een fijne familie die noch niet eerder een windhond hebben geadopteerd.
Prachtig van binnen en van buiten, zo'n leuke lieverd.

Update 20 oktober 2024
Erika heeft een oude wond aan de buitenkant van haar knie. Hoewel niet gebroken is het botoppervlak wel aangetast. De wond ging dicht en ze kan haar poot normaal gebruiken, maar loopt dikwijls mank. In Spanje denken ze soms uit gewoonte, want de verwonde poot neerzetten heeft pijn gedaan. Dus niet neerzetten heeft zich ook in Erika's koppie gesetteld. Het tweede waaraan ze denken is dat bij een knieblessure verandering in temperatuur of te veel belasting van de ledematen mede kan zorgen voor pijn.
Het is goed om met Erika in beweging te blijven. De balans zien te vinden tussen de hoeveelheid beweging en wanneer er overbelasting is. En als de kreupelheid toeneemt als gevolg van te veel belasting van de ledematen of door een plotselinge temperatuursverandering, laat Erika uitrusten en geef een paar dagen een ontstekingsremmer. X-rays zijn beschikbaar, maar te groot om op de website te plaatsen. Bij serieuze interesse kunnen deze worden doorgestuurd.
Volgens de dierenarts in Spanje is een operatie niet zinvol, er valt niets te opereren. Het mooiste wat zij zei is: Just give her love and if one day Erika limps a little, know that this is normal for her and get some rest.

Video van 5482 Erika

Foto's van 5482 Erika