GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5485 Oris

Gereserveerd - elders
Vragen over 5485 Oris?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
5 jaar, 7 mnd
Geboortedatum:
18-04-2018
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Dankbaar, Evenwichtig, Makkelijk, Niet bang en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden en Goed met volwassenen
Gezondheid:
Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Leishmania negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5485 Oris

Tijdens de pandemie werd Oris gered door een vrouw uit Córdoba, samen met 3 andere galga's (Almendra, Tostada en Filadelfia). De galga's hadden een chip maar omdat de jager geen toestemming gaf kon er geen hulp gevraagd worden voor Oris en haar vriendinnen, tot afgelopen augustus 2023.
De 4 winddames verbleven in huis bij de mevrouw die hen had gered, samen met haar eigen honden. Oris weet hoe ze in een huis moet leven. Ze is nu in de shelter totdat ze geadopteerd wordt en zal dan misschien even weer moeten wennen aan de huisregels en zich een keertje vergissen qua zindelijk zijn. Zij is een erg lieve, aanhankelijke, knuffelige galga. Niet bang en wrijft met haar guitige koppie tegen je benen om aandacht te vragen. Helaas heeft ze (zonder medicatie) eens in de 3 - 4 maanden een epileptische aanval gehad in de periode dat zij bij een opvangfamilie woonde. Na zo'n aanval is Oris wat meer verlegen. Tot op heden heeft zij in de shelter geen aanval gehad en gedraagt zij zich kalm en evenwichtig. In het park is Oris wat speelser, maar in haar kennel heel rustig en toen zij in een huis woonde lag ze graag op de bank te luieren.
Zij is een makkelijke lieve dame, ook geschikt voor mensen die nog nooit met een windhond hebben samengewoond. Vanwege de epilepsie is het beter om Oris wel bij een andere stabiele hond te plaatsen, omdat zij na zo'n aanval wat schichtig is.
Omdat wij haar toch een kans willen geven op een eigen thuis, plaatsen we haar wel op onze website. Lees u goed in of raadpleeg een fijne dierenarts zodat u een beetje kan inschatten waar u aan begint. Soms is epilepsie met medicatie goed onder controle te houden, maar helaas kunnen we dit niet te garanderen. Denk goed na of u dit aandurft.
Oris is een fantastische lieverd, die haar eigen thuis zó nodig heeft.