GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

5490 Ayana

Gereserveerd - elders
Vragen over 5490 Ayana?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
23,00 KG
Leeftijd:
3 jaar, 4 mnd
Geboortedatum:
10-07-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Makkelijk, Niet bang, Vol vertrouwen, Vriendelijk en Vrolijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met volwassenen en Vermoedelijk goed met kinderen
Gezondheid:
Leishmania positief, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5490 Ayana

Ayana is gered uit het dodingsstation in Córdoba.
Omschreven als een ontzettend aanhankelijke lieverd. Een 'stickertje', ze plakt aan je. Dat wordt dus niks meer in je eentje doen, niet in bad, geen toiletbezoek, helemaal niets...
Ze zoekt iedereen op, vraagt liefkozingen en is graag bij de vrijwilligers in de buurt, of eraan vastgeplakt dus.
Ze is een makkelijk meisje, veroorzaakt nooit problemen in een groep. Als ze zelf wordt lastiggevallen tijdens het spelen gaat ze gewoon weg.
Ayana kan zelfs geadopteerd worden door mensen die heel graag voor het eerst een windhond in huis willen nemen. Als enige hond is niet helemaal aan te raden omdat zij zo ontzettend graag in de buurt is van haar mensen. Verlatingsangst ligt op de loer. Een al aanwezige andere hond is aan te raden, hoewel zelfs dan moet het 'alleen blijven' heel rustig worden opgebouwd. Hier is veel geduld voor nodig.

Ayana is positief in Leishmaniose. Op dit moment vertoont zij geen symptomen, maar de ziekte is nooit helemaal weg en sluimert in het lichaam. Sommige honden worden er 16 mee, bij anderen slaat deze ziekte toch weer toe en dan is er soms forse medicatie nodig. Meer informatie hierover vindt u op onze website onder het kopje Medisch.

Desonkdanks, of misschien wel juist daarom, heeft Ayana haar eigen fijne familie nodig en is zij die heerlijke plakker om eindeloos mee te knuffelen.