Beste allemaal,

Ik ben de afgelopen (bijna) 2,5 jaar met veel plezier penningmeester van GRH geweest. In het begin was het vooral op orde brengen van de administratie en het inlopen van de achterstanden. De jaarrekeningen voor 2014 t/m 2018 zijn opgesteld en intern goedgekeurd. De jaarrekening 2018 is inmiddels zelfs gepubliceerd op onze website. Alle adoptiegeld is ontvangen en alle shelters hebben direct na afloop van de maand hun shelterfee ontvangen.

Ik heb veel nieuwe contacten opgedaan en ik wil iedereen,  maar vooral mijn mede bestuursleden Esther en Maurits, bedanken voor de fijne samenwerking. Ik heb vandaag alles overgedragen aan mijn opvolgster Lucie van der Zeeuw. Ik wens haar veel succes toe en hoop dat ze met veel plezier het stokje overneemt. De komende weken zal ik nog als back-up voor haar beschikbaar zijn.

Ik wens GRH en alle betrokken vrijwilligers al het goede toe en hoop dat er nog veel honden een gouden mand mogen vinden. Ik zal GRH altijd een warm hart toedragen. De wereld is klein, wellicht ontmoeten we elkaar nog.

Lieve groet, Erik