We kregen een prachtige donatie van Lieve Saartje en we mochten zelf een goed doel hier voor uitkiezen. Natuurlijk hebben we dat meteen gedaan.

We hebben gekozen voor Rubia, de hond die in haar kopje is geschoten en daardoor voor de rest van haar leven blind zal zijn. Zij krijgt een zogenaamde Muffin’s Halo. Een prachtig hulpmiddel voor een blinde hond waardoor ze veelal vrijer kunnen rondlopen en meer zelfvertrouwen krijgen. De maten worden nu genomen voor haar en zodra we dat weten zullen we er een bestellen. Einde oktober gaat een van onze vrijwilligers naar Spanje en zal dan de Mufin’s Halo meenemen en naar Rubia brengen. Natuurlijk zullen we er dan ook een video van maken om u te laten zien hoe geweldig ze het doet met de Halo.

Het geld dat overblijft van de gift van Lieve Saartje zal worden geschonken om Calan (u kunt iets lezen over haar in het bericht over Lupa) verder te helpen en in haar geval ter bestrijding van de kosten van haar dure medicijnen.

Lieve Saartje, heel erg bedankt namens GRH en natuurlijk vooral namens Rubia en Calan! Dit betekent zo veel. Voor de een meer vrijheid. Voor de ander een betere kans op herstel, overleving en in de toekomst haar eigen forever home!