In deze tijd van de Covid19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Bonnie.

Bonnie heette voorheen Demi. Deze mooie meid is nu enkele maandjes bij ons en ze doet het zo goed. Ze is blij dat het zonnetje er is, want het is wel een koukleum. Ze moet nog wel wat dingen leren, maar alles op zijn tijd. we zijn nu al trots op haar, zoals ze zich aanpast aan ons.

Aangezien we hier nu allemaal thuis zijn door het corona – kinderen van school en ik werk in de horeca – is ze helemaal gelukkig. Samen met haar zusje, hond Dunya, gaan we veel wandelen. En in huis is genoeg tijd voor knuffels en lekker op de bank hangen met z’n allen. Bonnie vindt het helemaal prima zo!

Hopelijk kunnen er snel weer honden vliegen naar een mooie toekomst.

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen via deze site? Of de Spaanse shelters een hart onder de riem steken met een update over uw door hen geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam, en de naam van de shelter.