In deze tijd van de Covid-19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Boris.

Nadat onze vorige hond jammer genoeg na 17 jaar overleed beslisten wij om na een periode zonder huisdier opnieuw uit te kijken naar een hond. Zodoende kwamen wij vorig jaar in contact met greyhounds rescue. Dat deed ons beslissen om een galgo uit Spanje te adopteren. 

Vanaf het eerste moment dat ik de foto zag van Boris (Bobby) wist ik het, dit wordt mijn hond. Waarom? Dat kan niet uitleggen, maar hij had onmiddellijk mijn hart gestolen. Ik was dan ook in de wolken toen ik als adoptant goedgekeurd werd door de vereniging.

Boris is nu 7 maanden bij ons en heeft zich helemaal aangepast. Voor geen geld ter wereld zou ik hem nog kunnen missen. Hij heeft onze harten gestolen!! De foto’s spreken voor zich: ik zou het iedereen aanraden om dit te doen!