Binnenkort is het weer zover en natuurlijk willen we zoals altijd heel graag de bus helemaal volgeladen hebben met hulpgoederen voor onze shelters in Spanje. De bus vertrekt 10 april a.s. en komt weer aan in Nederland, natuurlijk vol met geadopteerde honden, op 16 april a.s.

Om ervoor te zorgen dat de bus echt vol zit, willen we graag voldoende spullen verzamelen en dan met name:

  • zelfklevend fixatiewindsel (zie foto)
  • elastisch ideaalwindsel
  • andere verbandmiddelen zonder watten (deze blijven aan de wonden plakken).
  • Zoveel mogelijk antiparasitaire middelen (pipetten tegen vlooien en teken), deze zijn in Spanje namelijk behoorlijk duur en misschien heeft u nog iets liggen dat u niet meer gebruikt.
  • Halsbanden, tuigjes, riemen en jasjes.

Natuurlijk vinden we het erg fijn om u allemaal vooraf nog even te zien bij een kleine wandeling, die we dan tevens hopen te gebruiken voor de inzameling. Die wordt gepland op 24 maart a.s. van 12.00-15.00 uur. Brasserie De Lange Duinen, Foekenlaan 25, Soest. Van daaruit kunnen we heerlijk gaan wandelen in natuurgebied De Lange Duinen. Een ongekend mooi gebied en veilig voor onze honden. Het is wel erg belangrijk dat u uzelf en uw honden warm aankleedt, want het kan nog erg koud zijn einde maart! De brasserie laat namelijk geen honden toe, maar we kunnen wel gebruik maken van hun terras.

We zullen vanzelfsprekend bus Henkie meebrengen om alle spulletjes die u mee wil brengen in op te slaan en vragen u dan ook dringend u aan te melden via email én te laten weten of en zo ja welke spulletjes u mee brengt.

De zelfklevende windsels zijn voor weinig te koop bij de Action…Wilt u spullen opsturen, vraag dan om het adres via bovengenoemde email. Wilt u zich het boodschappen doen besparen dan kunt u natuurlijk ook een donatie doen op rekening: NL94 INGB 0683 8660 79 o.v.v. inzameling busreis april 2019