logo-oudorpKennis, kunde en betrokkenheid bij Dierenkliniek Oudorp. Gedurende 35 jaar heeft Dierenkliniek Oudorp zich ontwikkeld tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek van Noord-Holland. Deskundige medewerkers, vakinhoudelijke kennis en de beste technologie zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar u mag meer van ons verwachten. Onze kliniek kenmerkt zich vooral door haar liefde voor het individuele dier en oprechte betrokkenheid met de baas.

Dat onze aanpak aanslaat wordt duidelijk door de sterke stijging van het aantal bazen dat ons de afgelopen jaren hun hond of kat heeft toevertrouwd. Naast particulieren weten ook professionals en semi-professionals ons te vinden.

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we dierenarts zijn voor onder andere de Politiehonden van Noord Holland Noord, het Zeeaquarium te Bergen, Vogelopvang De Strandloper te Broek op Langedijk, Stichting Zwerfdier Alkmaar, Hondenschool Team Hond te Heerhugowaard, Hondenschool Jottum in De Rijp en vele grote honden- en kattenfokkers verspreid door heel Noord Holland.

Dierenkliniek Oudorp

Adres
Scheldestraat 26
1823 WB Alkmaar

Telefoon
072 512 31 19

Internet
www.dierenkliniekoudorp.nl

Inloopspreekuur
Maandag t/m vrijdag 8.30 uur – 9.00 uur.

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag 9.00 uur – 19.00 uur.
Zaterdag 9.30 uur – 12.00 uur.


Grotere kaart weergeven