Ik ben Gabrielle Schut en ik kom het webteam van GRH versterken.  Ik ben getrouwd met Jan. Samen hebben we een dochter en een zoon en twee lieve Galgo’s.

Graag wil ik bij GRH mijn kennis en ervaring met het ontwikkelen van diverse communicatiemedia delen en toepassen. Zo hoop ik voor langere tijd actief te kunnen bijdragen aan het goede werk dat alle medewerkers van GRH dagelijks leveren.

Na het overlijden van onze twee lieve katten misten we toch wat gezelschap in huis. Via goede kennissen, die zelf twee Galgo’s hebben, zijn we uiteindelijk bij dit hondenras uitgekomen. We zijn ons grondig gaan verdiepen in de boeiende, maar ook erg trieste achtergrond van dit ras en het goede werk dat stichtingen als GRH leveren om deze lieve honden een beter leven te geven. 

We zijn uiteindelijk drie keer tot adoptie overgegaan en hebben nu ons gezin compleet met twee lieve Galgo’s: ons “ongeleid projectiel” Lito uit Cordoba en onze imposante, zachtaardige Giant uit Zaragoza.