21 mei 2016 zijn wij erbij….

een protestmars tegen het leed dat vele galgo’s en podenco’s jaarlijks treft,

u komt toch ook?

De gemeente Den Haag heeft ons een vergunning verstrekt! Er zal een demonstratie/mars plaatsvinden tegen het leed van onze galgo’s en podenco’s in Spanje. Dit leed moet stoppen. De ogen moeten open en wij allen zijn de stem voor al deze honden die dit leed moeten ondergaan.

We zullen met zoveel mogelijk mensen en honden lopen naar de Spaanse ambassade te Den Haag. We verzamelen ons op de Koekamplaan (een grindpad dat langs het Malieveld loopt). Parkeren op de Josef Israëllaan ( 10 min lopen naar Malieveld), is gratis. Vanzelfsprekend komt alle info over locaties/tijden etc. tijdig op onze sites en facebook.

Bij deze een oproep of er mensen zijn die deze dag als (vrijwillig) EHBO-er aanwezig willen zijn. Je weet maar nooit! De datum voor dit evenement is 21 mei aanstaande. Noteer het in uw agenda. Als u een stem wilt zijn voor al deze onschuldige dieren en ervoor wilt zorgen dat we daar met 500, misschien wel duizend mensen en honden lopen, meld je aan!

Kom en laat je zien en horen. Zodat niet alleen jouw hond een geweldige toekomst heeft, maar alle honden die het nu zoveel slechter hebben en vaak in erbarmelijk omstandigheden leven, een gruwelijk dood sterven of nodeloos worden afgemaakt! Het zou geweldig zijn wanneer andere organisaties die strijden tegen hetzelfde met zoveel mogelijk mensen komen! Samen sterk! Als je mee wilt lopen maar je hebt geen hond, geen galgo of podenco maar wellicht een andere hond,  ben je vanzelfsprekend net zo welkom, ook zonder hond zien we graag zaterdag 21 mei in Den Haag. We maken ons sterk voor deze zaak…maar samen zijn we nog sterker.

Alvast bedankt en graag tot 21 mei,

Bestuur en vrijwilligers Greyhounds Rescue Holland.

We hopen dat veel andere stichtingen zich zullen aansluiten tijdens de mars!