Zaterdag 1 oktober is het tijd voor de GRH najaarswandeling! Wij hopen u en de hondjes ook te zien. Een heerlijk moment om met elkaar bij te praten en bij te snuffelen. En u leest het goed, deze keer is de wandeling op zaterdag en niet zoals u van ons gewend bent op zondag.

Deze wandeling vindt plaats in het prachtige (volledig omheinde!) wandelbos Groenendaal te Heemstede. Om 11 uur heten wij u van harte welkom voor de stand van GRH.

Onze stand zal aanwezig zijn met leuke honden-spulletjes, u vindt hier ook onze collectebussen, waar donaties aan GRH natuurlijk van harte welkom zijn. Onze GRH bus is er ook, dus als u hulpgoederen te doneren heeft, zoals dekens (geen dekbedden), medicijnen en voer, die kunnen we dan op de terugreis meenemen. In oktober vindt er weer een transport plaats vanuit Nederland naar Spanje. Ook de zussen Elly en Christine Scholtsz zullen aanwezig zijn met hun mooie hondenjasjes. Op deze dag zullen we ook, wanneer ze bij de wandeling aanwezig zijn, de al in Nederland aanwezige pleeghonden aan u voorstellen.

Het Groenendaalse bos is prachtig, maar jammer genoeg is er geen horecagelegenheid waar we met de honden terecht kunnen. Daarom verzorgen wij zelf een kraampje waar eten en drinken tegen een kleine vergoeding te verkrijgen is. We hebben fotograaf Karim Ben Hadj Ali bereid gevonden deze dag foto’s van de wandeling, u en uw honden te maken.

Wij hebben er ontzettend veel zin in en we zien u heel graag op 1 oktober a.s. in het Groenendaalse bos, we verwelkomen u bij de GRH tent op de parkeerplaats aan het einde van de Bosbeeklaan. Dat is de grote parkeerplaats links van het restaurant van Landgoed Groenendaal. Let op er zijn meerdere parkeerplaatsen bij het wandelbos, bijvoorbeeld ook bij het pannenkoekenhuis De Konijnenberg, maar wij staan dus aan de andere kant. Als u onze stand ziet, dan gaat het goed! Om 16 uur ronden we af, we verzamelen weer voor de GRH stand en kletsen nog even gezellig na…

We hopen dat u ook komt, deelname is uiteraard gratis, wandelt u 1 oktober gezellig met ons mee, dan vragen wij u dit via email aan ons te melden, zodat we een beetje inzicht hebben in hoeveel mensen en honden we deze middag kunnen verwachten. Stuurt u een berichtje aan ons evenemententeam.

tot zaterdag 1 oktober, het evenemententeam.