Na enkele jaren afwisselend naar Noordwijk en Hoek van Holland te zijn geweest is het nu tijd voor een nieuwe locatie voor onze jaarlijkse strandwandeling.

Dit jaar gaan we naar Bamboeni Beach !! Iets noordelijker gelegen dan Hoek van Holland en iets zuidelijker dan Noordwijk vinden we deze grote strandtent van Beachclub de Golfslag in Wassenaar.

strandwandeling '14

De gezelligste en meest trendy strandclub van Wassenaar. De relaxte en gezellige ambiance van beachclub de Golfslag brengt u in ontspannen sferen!

Of het nu gaat om een hapje, een drankje, een personeelsuitje of bedrijfsfeest voor honderden mensen, een mooie strandwandeling of om te trouwen in Wassenaar, alles is mogelijk bij ons. Op onze locatie op de Wassenaarseslag 33 kunt u genieten van het prachtige uitzicht, onze goede service en onze uitgebreide menukaart.

Op deze hond vriendelijke locatie zijn we vanaf 11.00 uur welkom om onder het genot van een kop koffie/thee bij te kletsen. Dan zoals u gewend bent vanaf een uur of twaalf het strand op om de honden eens flink de benen te laten strekken. Daarna weer gezellig terug naar de strandtent om gezellig verder te kletsen, even bij Lex en zijn shop te kijken, een leuke nieuwe jas te passen bij Elly en Christine Scholtsz of een mooie glittertattoo te laten zetten bij Andrea.

Het is in Wassenaar wel het hele jaar betaald parkeren bij het strand, maar…. De eigenaar van De Golfslag heeft goede contacten met de eigenaar van de grote parkeerplaats en heeft voor ons kunnen regelen dat we daar voor €2,- per auto kunnen parkeren.

Gedragstherapeute

Wij hebben Lisa Dempsey weer bereid gevonden om ook deze wandeling weer een interactieve sessie te doen over het gedrag van uw Galgo. Zij zal van 14.00 uur tot 15.00 uur in een groepsgesprek de problemen van uw hond(en) bespreken en u vertellen hoe de situatie aan kunt pakken. Deze keer zal met name de relatie tussen hond en kat worden besproken.

Hulpgoederen

Daarnaast staat het hulpgoederenteam weer paraat, zodat de door u meegebrachte spullen kunnen worden getransporteerd naar Spanje.

Dús kunt u aan medicijnen, hondenvoer of andere waardevolle artikelen komen, neemt u ze alstublieft mee? Vraag het eens aan uw dierenarts of dierenspeciaalzaak, wellicht hebben ze nog iets staan dat hier ‘over de datum’ is maar in Spanje nog goed gebruikt kan worden voor de Galgo’s. Alvast bedankt!

Aanmelden?

Mocht u mee willen lopen met deze heerlijke voorjaarswandeling laat het ons dan weten op evenementen@www.greyhoundsrescue.nl. Niet verplicht, maar dan hebben wij goed zicht op het totale aantal deelnemers en kunnen dat ook weer doorgeven aan de mensen van Beachclub de Golfslag. Ook geven wij u graag antwoord op uw vragen en opmerkingen over de voorjaarswandeling op het bovenstaande e-mail adres.

Tot slot vindt u hieronder nogmaals de adresgegevens en daaronder de routebeschrijving naar Beachclub de Golfslag.

Adres

Beach Club de Golfslag
Wassenaarseslag 33,
2242 PG Wassenaar

Website: www.degolfslag.com
Email: info@degolfslag.com

Routebeschrijving

Komende met de auto vanuit richting Amsterdam: Rijksweg A4 richting Den Haag, vervolgens bij knooppunt Burgerveen richting de Rijksweg A44, de eerste afslag Wassenaar centrum volgen, na 100 meter de derde afslag op de rotonde nemen (Deijlerweg), vervolgens deze weg volgen (passeren van 3 maal kruispunt met stoplichten), bij de volgende rotonde de tweede afslag richting de Wassenaarseslag, de strandweg volgen tot aan de parkeerplaatsen. U vindt via de afrit naar het strand aan de rechterzijde Beach club De Golfslag.

Komende met de auto vanuit richting Rotterdam, Den Haag: Rijksweg A12 of A13 richting Den Haag, vervolgens bij knooppunt Prins Clausplein richting de Rijksweg A12. De A12 eindigt in een T splitsing waarvan u de rechter afslag neemt richting Wassenaar / Scheveningen. Vervolgens de A44 volgen richting afslag Wassenaar aan de linkerzijde. Via de Lange Kerdam de eerste afslag op de rotonde richting de van Olden Barneveltweg. Bij de stoplichten linksaf en vervolgens deze weg volgen (passeren van 2 maal kruispunt met stoplichten), bij de volgende rotonde de tweede afslag richting de Wassenaarse slag, de strandweg volgen tot aan de parkeerplaatsen.

U vindt via de afrit naar het strand aan de rechterzijde Beach club De Golfslag. Ieder jaar wordt er door de exploitanten van plaats gewisseld.