Winterwandeling

Onze jaarlijkse winterwandeling vindt dit jaar plaats op zondag 11 december 2016 in Chaam, Noord Brabant, we hopen op deze locatie ook onze Belgische vrienden te mogen verwelkomen.

“de Steengroeve” in Chaam

We zijn dit jaar welkom bij “de Steengroeve”, een locatie waar ook honden welkom zijn. Wij hebben een gezellige warme blokhut tot onze beschikking gesteld gekregen. Om 11 uur wordt u verwacht, na koffie en thee willen we tussen 11.30 en 12.00 beginnen met een wandeling door het Chaamse bos. Vanaf de Steengroeve start een mooie wandeling van circa 6 km. waar uw honden voor het grootste gedeelte niet aan de lijn hoeven. Houdt u er wel rekening mee dat er om dit grote bos geen hek staat.

Na de wandeling wacht ons een heerlijk kom tomatensoep met een broodje gezond plus één consumptie. Voor dit arrangement vragen wij een vergoeding van 11,50 euro. Wilt u zich vooraf aanmelden, zodat wij van te voren, aan de keukenbrigade door kunnen geven met hoeveel mensen wij komen. Wij verzoeken uw betaling voor de koffie/thee, soep, broodje en consumptie a 11,50 bij aanvang van deze wandeling contact en gepast te betalen aan het evenemententeam. Speciale wensen omtrent het eten verzoeken wij u ons van te voren door te geven.

De houten vloer van de blokhut is voorzien van vloerverwarming, neemt u gerust een lekkere deken mee voor uw hond, zodat hij of zij na de wandeling heerlijk kan liggen.

agenda:
11.00 uur ontvangst met koffie of thee
11.30-12.00 start wandeling
13.30-14.00 start lunch
16.00 einde

Wij mogen de blokhut tot 01.00 gebruiken, wanneer u langer wilt blijven om gezellig na te kletsen, bestaat de mogelijkheid om voor eigen kosten nog wat te eten en te drinken. Klikt u hier om de website van de Steengroeve te bezoeken. De Steengroeve beschikt over een eigen parkeerplaats, wanneer deze vol is, kunt u een stukje verderop links op een breed zandpad ook uw auto parkeren. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin en trampolines, uiteraard zijn de honden hier niet toegestaan.

Wij kijken enorm uit naar deze dag, we hopen u allen te zien, gezellig te kletsen, een heerlijke wandeling te maken en dat de weergoden ons maar goed gezind mogen zijn…

U komt toch ook de 11e december!

adres: Industriestraat 24, 4861 PR Chaam (N.Br.)