Hè gelukkig, de kerstwandeling komt er weer aan. Bent u er ook zo aan toe? Nou, wij wel! Op zondag 15 december is het zover. We gaan naar de Loonse en Drunense duinen in Udenhout. Heerlijk in de wintersfeer kunnen de adoptanten en de honden elkaar weer ontmoeten en zich uitleven. De prachtige omgeving van de zandverstuiving van de Loonse en Drunense Duinen is een ideale plaats voor de honden om heel, héél hard te rennen. En voor de rustigere types onder ons is er voldoende ruimte om daar omheen te snuffelen.

Landgoed Bosch en Duin

Wederom zijn we van harte welkom op het Landgoed Bosch en Duin, gelegen aan de Oude Bosschebaan1, 5071 RP te Udenhout. In de zaal, die speciaal voor GRH wordt gereserveerd, kunnen we terecht voor het gezellig samenzijn en heerlijke versnaperingen. Voor de derde keer kan GRH bij Bosch en Duin terecht voor de kerstwandeling en daar zijn we zeer verheugd over.

GRH-Shop

De GRH-shop staat uiteraard in de zaal. Lex zal u daar graag van dienst zijn en wellicht kunt u uw kerstkaarten op de valreep aanschaffen? Verder zijn er genoeg andere artikelen aanwezig waarmee u uzelf en uw viervoeter kunt verwennen! Elly en Christine Scholtsz staan er ook met hun kraam met fantastische hondenjassen.

Het hulpgoederenteam is van de partij met Sjakie 2; als u medicamenten, hondenvoer of andere relevante spullen hebt staan; neemt u ze alstublieft mee. Onze shelters in Spanje kunnen het zo goed gebruiken. Misschien heeft de plaatselijke dierenwinkel nog voer in het magazijn staan dat over de datum is maar nog prima te eten, onze Spaanse honden hebben het zo hard nodig. Alvast bedankt!

De maaltijd (niet verplicht)

Volgens de traditie wordt er ook deze keer een kerst-stamppottenbuffet verzorgd. De keuken van Bosch en Duin heeft zijn best gedaan om een uitgebreid buffet aan te kunnen bieden met erwtensoep, hutspot, boerenkool en zuurkool met de bijbehorende worsten en spek. Voor €17,50 per persoon kunt u van het buffet genieten. Kinderen tot en met 3 jaar eten gratis mee en voor kinderen van 4-11 jaar betaalt u €11,00 per kind.

Als uw kind de stamppot niet kan waarderen dan verzorgt de keuken een kindermenu, bestaande uit frites, een snack, appelmoes en mayonaise voor €5,50 per menu.
Als u een vegetariër bent, geeft u dat dan even aan ons door, dan wordt er voor een aangepaste maaltijd gezorgd.

Wij vragen u om vóóraf het totaalbedrag op de Greyhounds Rescue Holland rekening 68.38.66.079 over te maken onder vermelding van ‘Stamppottenbuffet’. Bij betaling vanuit het buitenland: IBAN-nummer NL94 INGB 0683 8660 79 / BIC-code: INGBNL2A.
Daarnaast zien we graag dat u een mailtje stuurt met het aantal deelnemers naar het evenemententeam. Dan weet de organisatie zeker hoeveel deelnemers er zullen komen en kunnen dit doorgeven aan de keuken van Bosch en Duin. Zo loopt Greyhounds Rescue Holland zo min mogelijk risico om achteraf de rekening te krijgen van overgebleven eten.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u van ons een gepersonaliseerd entree-bewijs dat u kunt uitprinten en meenemen naar Udenhout. Dat is voor ons het bewijs dat u heeft betaalt en deel kunt nemen aan het buffet. Annuleren is kosteloos mogelijk tot en met 7 december 2013. U krijgt dan het door u overgemaakte bedrag teruggestort op uw rekening.

Dagindeling

Vanaf 11.00 uur verzamelen we bij Bosch en Duin. Parkeren kunt u op het parkeerterrein van Bosch en Duin. Met een kop koffie of thee kunnen we elkaar ontmoeten, bijkletsen en bijkomen van de rit. Om 12.00 uur starten we de kerstwandeling. Tussen 13.00-15.00 uur verwachten we iedereen weer terug bij Bosch en Duin. Onze honden kunnen fijn bijkomen van hun inspanningen en wij ook! Alle consumpties en versnaperingen zijn uiteraard voor eigen rekening. Aansluitend gaan we genieten van het stamppottenbuffet. Waaarschijnlijk denkt u: ‘Dat wil ik niet missen!’ Laat u het dan weten op evenementen@www.greyhoundsrescue.nl. Wij kunnen dan een goede inschatting maken hoeveel mensen en honden wij kunnen verwachten. Ook voor vragen kunt u terecht op dit mailadres. Afsluitend vindt u hieronder nogmaals de adresgegevens én de routebeschrijving naar Bosch en Duin te Udenhout. Wij zien u heel graag op zondag 15 december 2013 in Udenhout. Tot dan!

Adresgegevens

Bosch en Duin,
Oude Bosschebaan 1
5071 RP Udenhout
Tel: 013-5111385
Fax: 013-5112986

Vanuit ‘s-Hertogenbosch
Via Vught rijdt u over de rijksweg richting Tilburg. U verlaat de rijksweg door de afslag Udenhout (= rechtsaf) te nemen. Deze weg blijft u volgen door Udenhout. Via de Kreitenmolenstraat (= de hoofdstraat) alsmaar rechtdoor het dorp weer uit. U komt vanzelf op de Schoorstraat. Aan het einde van deze weg, aan de rechterzijde, ziet u uw bestemming: Bosch en Duin.

Vanuit Tilburg
U rijdt eerst richting Waalwijk. Bij de afslag Loon op Zand slaat u rechtsaf en volgt deze weg helemaal rechtdoor. Bij de dierenkliniek waar de weg naar rechts buigt, slaat u linksaf en volgt de weg tot aan het TOTAL benzinestation, waar u linksaf slaat, de Schoorstraat in. Aan het einde van deze weg, aan de rechterzijde, ziet u uw bestemming: Bosch en Duin.

Vanuit Waalwijk
U rijdt eerst richting Tilburg. Voorbij De Efteling, bij de afslag Loon op Zand slaat u linksaf en volgt deze weg helemaal rechtdoor. Bij de dierenkliniek waar de weg naar rechts buigt, slaat u linksaf en volgt de weg tot aan het TOTAL benzinestation, waar u linksaf slaat, de Schoorstraat in. Aan het einde van deze weg, aan de rechterzijde, ziet u uw bestemming: Bosch en Duin.

Vanuit Eindhoven
De snelweg nemen richting Tilburg. Bij afslag Moergestel rechtsaf richting Oisterwijk. Door Oisterwijk heen rijden tot aan de weg ‘s-Hertogenbosch/Tilburg. U komt bij een kruising en steekt deze over. Vervolgens deze weg blijven volgen door Udenhout. Via de Kreitenmolenstraat (= de hoofdstraat) alsmaar rechtdoor het dorp weer uit, u komt vanzelf op de Schoorstraat. Aan het einde van deze zeer lange weg (tot u niet meer verder kunt), aan de rechterzijde, ziet u uw bestemming: Bosch en Duin.