Al jaren organiseert Judy Kleinbongardt geheel belangeloos de Podencodag. Ook in 2014 is het haar weer gelukt en wel op 4 mei aan bij Geffense Plas, Gielekespad 10, 5343 XN Oss!

Routebeschrijvingen vindt u o.a. hier.

Het hele terrein is met hekken ca. 2 meter hoog omheind met stevig fijnmazig gaas, en het hekwerk is voorzien van verticale spijlen (zie foto’s op de website)  en beschikt over:

309944_582582385105771_1491402270_n
  • groot grasveld;
  • meer met zandstrand waar de honden volop van kunnen genieten;
  • groot parkeerterrein (gratis);
  • café met terrassen en uitzicht op het meer.

Hoe laat?

Van 11 tot 16 uur.

Daarna kunt u nog gezellig blijven ‘hangen’ als u dat wilt, maar houdt er rekening mee dat de inrijpoort vanaf dat moment open zal staan omdat de stichtingen vertrekken. Ook zullen de poorten op het terrein na 16.00 uur niet meer ‘bewaakt’ worden.

Entree

Op deze locatie mag men geen entree heffen. Daarom wordt u vriendelijk verzocht, net als verleden jaar, om een vrijwillige bijdrage zodat ook dit jaar weer een mooi bedrag aan het goede doel kan worden geschonken.

Bij de ingang zal een ‘potje’ staan voor dit doel.

Met de donaties van 2013 konden o.a. honden worden geopereerd, medicijnen gekocht en oude honden in asielen wat extra vertroeteld. De besteding van de donaties vindt u op de website.

Waarom?

Gezellig samenzijn en uitwisselen van ervaringen met andere ‘hondenmensen’ Kennismaking met het ras van de Podenco en de mogelijkheid met ‘Podencomensen’ over hun ervaringen te praten.

Aandacht voor de situatie van de Podenco’s en windhonden in Spanje en de honden in andere Europese landen en een financiële bijdrage voor de honden die onze hulp hard nodig hebben.

Slenteren langs de diverse kraampjes van de aanwezige stichtingen en misschien het een of andere hebbedingetje kopen.

Volop plezier voor de Podenco’s, windhonden en overige viervoeters op de grasvelden, het strand en bij en in het meer!

Niet alleen voor Podenco’s! _7338144_orig

De meeting was oorspronkelijk voor Podenco’s en windhonden uit Spanje bedoeld, maar de opzet is in de loop der jaren steeds breder geworden; dus u bent uiteraard ook welkom met uw hond(en) als zij geen Podenco’s of windhonden zijn en/of niet uit het buitenland komen.

Kijk voor meer informatie over deze supergezellige dag op de website!