Voor haar 7 pups én haarzelf zoekt Sibia een fijn thuis. Zoekt u mee?

Sibia is een schitterende, zandkleurige galga en moeder van 7 puppies. Ze werd samen met haar pups, 3 teefjes (links op foto) en 4 reuen, in een perrera afgegeven. Gelukkig konden we haar en al haar jongen nog op tijd redden. Nu wachten ze in de shelter vol spanning op een nieuw leven!!

De pups zijn op dit moment pas 12 weken oud. Zoals op de foto’s te zien is, lijken ze allemaal ontzettend op elkaar en op hun moeder; een echte galgo familie! De foto linksonder is van Estrelle, daarboven staan haar zusjes Solcita en Esperanza. Verder met de klok mee volgen Sibia’s zoons Taio, Diego, Bobby en Charlie. Hier kunt u het eerste bericht en de eerste foto’s van deze familie nog eens nalezen.

Puppies zijn heerlijk speels, lekker actief en zitten boordevol energie. Voor hen is Sibia dus op zoek naar gezinnen die het leuk vinden, én de tijd en het geduld hebben om één (of meerdere) van de kleintjes op te voeden. Daarnaast vindt ze het héél belangrijk dat de nieuwe baasjes van haar kroost nog net zo veel van hen zullen houden als de pups straks groot zijn geworden! Klikt u op de namen hieronder om Sibia en haar pups beter te leren kennen.

SibiaEstrelleSolcitaEsperanzaTaioDiegoBobbyCharlie