Zoals beloofd zijn hier de foto’s die fotograaf Karim heeft gemaakt afgelopen zaterdag 1 oktober bij onze herfstwandeling. Zoals u misschien zult zien zijn de foto’s niet de moeite waard om van de website af te halen, er staat op iedere foto: GRH-nog niet betaald. De foto’s zijn nu ook niet in de beste kwaliteit. De originele foto’s die we u toesturen, na ontvangst van uw betaling, zijn groter en veel scherper en we kunnen u verklappen…ze zijn prachtig.

klikt u hier  foto’s herfstwandeling 1 oktober 2016

Ziet u een foto of foto’s van uw lieveling en/of van uzelf stuurt u dan een email naar hond@www.greyhoundsrescue.nl met uw naam, om welke foto’s het gaat (nummers) en voor de duidelijkheid uw emailadres waar u de foto’s wenst te ontvangen. U kunt de foto’s ook via facebook aanvragen, wij kunnen ze naar uw facebookaccount sturen. De betaling van de foto’s doet u aan Photography by Karim op rekeningnummer NL34INGB0006506750

Wat u voor de foto’s betaalt, laten we geheel aan uzelf over, de gehele opbrengst komt ten goede aan GRH en wij kunnen hiermee de shelters in Spanje weer heel erg blij maken. Zelf dachten we dat een startbedrag van één euro per foto een mooi begin is, maar meer mag zeker ook, dit waarderen we enorm.