Tijdens de winterwandeling van afgelopen zondag, 15 december 2019, heeft Anneke Joris schitterende foto’s gemaakt van de honden. Wilt u een foto (of meerdere foto’s) graag hebben, dan kunt u die via Anneke bestellen. Ze vraagt hiervoor een kleine bijdrage van (minimaal) €3,- welke zij aan de stichting Greyhounds Rescue Holland doneert. Zo heeft u dus én een ontzettend mooie foto van uw galgo voor bijna geen geld, én waarmee u ook nog onze stichting en alle honden in Spanje steunt!

De foto’s hieronder zijn natuurlijk verkleind en in sommige gevallen ook bijgesneden. Zit er een foto bij die u wellicht zou willen, kijkt u dan ook even naar de slideshow onderaan deze pagina – deze bevat dezelfde foto’s in dezelfde volgorde – om de gehele foto wat groter te kunnen bekijken.

Heeft u interesse? Stuur dan een mailtje naar anneke_101@hotmail.com met daarin het nummer van de foto’s die u wilt bestellen. Anneke zal u dan een open betaalverzoek (tikkie) sturen; u kunt dus ook meer dan de voorgestelde €3 doneren als u dat wilt. Anneke stuurt u de foto’s, in originele kwaliteit en zonder watermerk, per email toe.

Hopelijk kunt u door deze mooie foto’s nóg een keer genieten van de mooie winterwandeling.

Bekijk hieronder dezelfde foto’s, maar dan wat groter en niet bijgesneden: