Galgo’s die jarenlang hard gewerkt hebben voor een liefdeloos jachtbestaan verdienen een mooie oude dag, in een liefdevol en veilig gezin, misschien nog wel meer dan andere honden. Zoekt u mee naar fijne pensioen-manden voor deze lieve zes-plussers?

We vragen uw bijzondere aandacht voor Chispa, een lieve oudere dame van al 12 lentes jong. Ze verdient het toch zo om nog een paar jaar echte liefde te mogen leren kennen en te mogen ervaren wat het betekent deel uit te maken van een familie. Kijkt u alstublieft even naar haar.

Of voor een van onze andere geweldige galgo’s? Heeft u interesse in een al wat oudere galgo? Klikt u dan op de naam hieronder voor meer informatie en foto’s.

Betty – een uniek karaktertje. Met haar grote lieve ogen begroet ze eenieder die in haar omgeving komt en voorzichtig komt ze dan aangesneld om maar enige aandacht te krijgen en een aai te mogen ontvangen.

Chispa – Chispa is bij haar soortgenootjes helemaal in haar nopjes en geniet van hun aanwezigheid. Ze is een rustige sociale dame en er schuilt niets kwaads in haar, alleen maar liefde, rust en wijsheid.

Gala – lieve, gemakkelijk galga die houdt van knuffelen

Marea – verlegen, rustige galga met een zacht karakter

Fabia – verlegen galga op zoek naar familie met ervaring met Spaanse windhonden

Loira (2) – speelse galga, wie houdt van aandacht en knuffelen

Yosemite – vrolijke galga op zoek naar een aktief gezin

Sasuke – mooie witte galgo, met een makkelijk en zelfverzekerd karakter