Met nog maar 1 nachtje te gaan voor pakjesavond is het Sinterklaasgevoel toch wel goed aanwezig. Hoe we dat gevoel ook in daden hebben omgezet kunt u lezen op onze website! Daar heeft u vast ook al gelezen dat Geert per 1 januari zijn taken overdraagt. Verderop in deze GreytNews geeft Geert nog een kleine reactie. We zullen hem enorm missen maar gelukkig blijft hij zeker betrokken bij GRH.

Verder kunt u lezen over de aankomende Kerstwandeling op 16 december, over onze dierenkliniek Amicos en natuurlijk diverse leuke hondenverhalen. Er is ook nog  een nieuwe rubriek Galgo in de Kunst. Heeft u uw Galgo ook geschilderd, geborduurd, gebeeldhouwd of op andere bijzondere wijze vastgelegd?

Stuur ons dan even een mailtje met wat foto’s. Wie weet staat uw creatie wel in de volgende GreytNews. En mogen we u nog even attent maken op de prachtige nieuwe kerstkaarten in onze Shop? De moeite waard om even te kijken, ze zijn prachtig! Lieve mensen, donateurs, vrijwilligers en een ieder die ons een warm hart toedraagt: ontzettend bedankt voor al jullie hulp en steun. Jullie zijn en blijven onmisbaar, fijne Sinterklaas!

Download de nieuwe GreytNews