Lieve Mensen,

De regen valt tegen het raam. Ik lees de berichten die geschreven zijn voor deze GreytNews. Verhalen geschreven door de mensen in het team van GRH. Het verhaal achter de foto op onze mooie site. Een verhaal over een pup (die enorm bleek te zijn) die ik zelf met onze Henkie opgehaald heb uit Spanje, samen met twee lieve GRH collega’s. Prachtig om haar zo te zien en over haar te lezen. Een GreytNews die gaat over het hebben van verwachtingen. Wat verwacht een nieuwe adoptant van zijn/haar hond uit Spanje?

Ik besef iedere dag, werken voor GRH is een eer. Iedere dag is weer anders. Geluk en verdriet wisselen elkaar af en soms begrijp je niet waarom mensen op een bepaalde manier handelen (of juist niet). Geniet van je hond. Kijk naar je hond en zie kleine positieve veranderingen (bijvoorbeeld bij een angstige hond). Kijk naar wat er goed gaat (is vaak meer dan je denkt) en werk aan wat moeizaam gaat.

Vanaf heden maakt Gerdien Averink deel van ons GreytNews team, fijn! Ik kijk uit naar haar input/ideeën.

Een hond in je huis,
een hond in je hart.
Een vriend in je leven,
voor deze vriend een nieuwe start
Een kans op geluk,
een kans op een leven.
Bedankt namens ons,
voor wat jullie hen geven.

Heel veel leesplezier en een geweldig, mooi en liefdevol 2016 samen met uw viervoeter(s). We hopen dat u ook van deze GreytNews weer zult genieten!

Heeft u een bijdrage voor onze volgende GreytNews, stuurt u het ons dan via: greytnews@www.greyhoundsrescue.nl

Alvast heel erg bedankt,
Team GreytNews

Lees de nieuwe GreytNews