Bent u benieuwd naar wat de stichting Greyhounds Rescue Holland doet? Wilt u graag weten hoe u kunt helpen? Of heeft u gewoon zin in een leuke middag met veel Spaanse galgo’s en podenco’s? Kom dan naar onze open dag!

De open dag vindt plaats op zondag 6 oktober 2019, van 12.00 tot 17.00u. De locatie is de Geffense Plas in Oss, een mooi stuk natuur waar honden heerlijk los mogen lopen! We hopen uiteraard op mooi weer en veel enthousiaste bezoekers – zowel op twee benen als op vier!

Activiteiten

Tijdens de open dag hopen we enkele speciale gasten uit Spanje te mogen ontvangen, zoals iemand van een shelter waarmee we samenwerken. Daarnaast zullen er verschillende kramen staan, waaronder de bekende GRH kraam. Naast de GRH shop, kunt u hier ook onze collectebussen vinden, waar donaties aan GRH natuurlijk van harte welkom zijn! En zoals gezegd is de Geffense Plas een mooie omgeving waar honden lekker kunnen rennen en spelen.

Hulpgoederen kunnen wij helaas dit keer niet van u in ontvangst nemen, hoe welkom ook in alle andere gevallen, want onze bus is dan al sinds enkele dagen in Spanje om veel hulpgoederen weg te brengen en in totaal 10 honden naar Nederland te brengen.

Op deze dag zal ook de dieren voedselbank aanwezig zijn. Mocht u spulletjes over hebben die zij kunnen gebruiken, brengt u het dan alstublieft mee voor donatie aan de voedselbank. Zij hebben het hard nodig.

Iedereen is van harte welkom op de open dag en toegang is uiteraard gratis. We hopen u op 6 oktober (weer) te mogen ontmoeten!