Op 3 augustus a.s. gaat GRH op hulpgoederentransport naar de shelter Galgos del Sur in Córdoba.

Drie van onze vrijwilligers gaan de rit ondernemen; Esther Versluijs, Ronald de Groot en Kim Dekker. Naast het brengen van de hulpgoederen aan Galgos del Sur, zullen we ook nog een dag meehelpen in de shelter.

Onze bus “Henkie” zal gevuld zijn met hulpgoederen zoals voer, dekens en benches. Wat de reis extra bijzonder maakt, is dat we geadopteerde hondjes mee terug zullen nemen naar hun kersverse adoptiegezinnetjes in Nederland!

Een aantal benches is ook nog voor een paar van onze andere shelters. En dus worden er ook nog stops gemaakt bij de shelters Evolución in Madrid en Galgos en Familia in Málaga.

Het belooft een bijzondere reis te worden langs de verschillende shelters.

De reis zal in totaal 5 dagen duren. Op vrijdag 7 augustus zullen we terugkomen in Nederland, met een hele waardevolle lading: geadopteerde hondjes! De aankomstplek zal zijn bij onze opslagplaats in de Beemster; bij Rob en Erny den Hartog. Daar zullen de honden en hun nieuwe baasjes een omheinde en ruime plek hebben, om uitgebreid met elkaar kennis te maken.

Wij kijken ontzettend uit naar deze bijzondere reis. Houd onze website en facebook in de gaten voor meer berichten over dit transport!