In deze tijd van de Covid19 pandemie, willen we graag wat positiviteit verspreiden. Daarom delen met u de mooie, positieve en inspirerende verhalen van de honden die al geadopteerd zijn.
Deze keer het verhaal van Vida.

Op 19 januari j.l. vloog Koen samen met Gonny naar Spanje om Vida en nog een ander hondje op te halen. Al wekenlang keken wij hiernaar uit. Vanaf de eerste dag dat wij haar foto zagen zat zij in ons hart. Het was een hele onderneming, maar ze was het meer dan waard! Ze is een ongelooflijk lief, bescheiden en gevoelig hondje. Nog steeds zijn wij smoorverliefd op haar!

Ze is binnen een paar weken tijd het beste maatje geworden van onze andere podenco Ukkie en onze katten. Wij zijn nog iedere dag blij dat wij hebben besloten haar te adopteren. De mensen van Huella de Jaen zijn wij erg dankbaar dat zij zich over Vida hebben ontfermt toen zij op straat zwierf. Ze hebben haar gered en nog vele andere honden. Ook de stichting Greyhound Rescue willen wij bedanken. Jullie begeleiding, bemiddeling, hulp en advies is top!

Wilt u ook het mooie verhaal van uw geadopteerde Spaanse windhond delen via deze site? Of de Spaanse shelters een hart onder de riem steken met een update over uw door hen geredde viervoeter? Email dan uw foto’s en updates naar: webteam@www.greyhoundsrescue.nl met vermelding van zijn/haar Spaanse en huidige naam.