Van jongs af aan als fokteef gebruikt, keer op keer haar jonge pups uit haar nestje gerukt moeten laten worden en ze nooit meer terug zien… Het leven van lieve Dahlia is een triest verhaal. Helpt u mee een beter einde te schrijven voor haar?

Dahlia is een leuke, beige Podenco met een schofthoogte van zo’n 61 cm. Als fokteef kreeg ze voldoende te eten; de puppies in haar buik waren namelijk te waardevol om te riskeren. Verder kreeg ze helemaal niets: geen liefde, geen aandacht, geen bewegingsruimte, niet eens daglicht. Keer op keer werden haar pups bij haar weggehaald; keer op keer bleef ze achter met een gebroken hart…

Wat zouden we Dahlia’s hart graag vullen met de liefde en warmte van een eigen gezin. Een plek waar ze voor altijd veilig en beschermd is en waar van haar gehouden wordt om de lieve, leuke hond die ze is, en ze niet gezien wordt als puppy-fabriek. Ondanks al deze ontberingen, is Dahlia’s “spirit” niet gebroken. Ze voelde zich snel thuis in de shelter, maar wat zou ze graag ervaren hoe het is om in huis te wonen en deel uit te maken van het gezin. Ze kan werkelijk niet wachten op haar eigen happy end!

Vindt u ook dat Dahlia een happy end verdient? Heeft u een plekje voor zo’n mooie, enthousiaste dame? Klikt u dan hier om meer informatie en foto’s te vinden.