Lieve Lia, word ik genoemd. En toch wacht ik al twee jaar in de shelter tot iemand van mij komt houden… Ik sta echter pas sinds kort op deze site, dus wellicht verandert nu mijn geluk. Helpt u me de titel van mijn leven te veranderen van Lieve Lia zoekt, naar Lieve Lia vindt?!

Lieve Lia, noemen ze me, omdat ik een ontzettend lieve en rustige galgo mix ben. In de shelter hadden ze dan ook verwacht dat ik zo geadopteerd zou worden, maar dat is dus niet gebeurd. Onbegrijpelijk, want ik heb zoveel liefde te geven! Ik hou van aandacht, van knuffels krijgen en van lieve woordjes. Ik hou dus van mensen – heeft u ooit twee honden gezien die elkaar eens lekker krabben of kriebelen? Daar heb je echt een baasje voor nodig…

Niet alleen van binnen ben ik mooi en uniek, maar ook van buiten. Ik heb een mooie, ruwharige vacht en ben wat forser gebouwd. Ook heb ik grappige, grote oren. Hiermee kan ik dus goed luisteren, als u me tenminste traint. Ik ben wel een grootte tante, mijn schofthoogte is zo’n 70 cm. Hierdoor gaan kleine hondjes me vaak uit de weg, maar dat vind ik niet zo erg. Ik vind dan wel andere honden om mee te spelen. Een grote hond, betekent natuurlijk ook een sterke hond. Dus hoewel ik kinderen prima vindt, is het beter als deze wat groter zijn. Ik ben namelijk heel speels, en zou niet willen dat ik ze in mijn enthousiasme omver loop!

Lieve Lia, dat is toch een hele toepasselijke bijnaam voor me? Vind u ook niet dat ik een heel fijn thuis verdien, na al dat lange wachten? Bent u wel benieuwd, maar nog niet overtuigd? Kijk dan eens naar de filmpjes op mijn pagina! Wie zoekt zal vinden… Wie vindt mij het eerst?

Bent u benieuwd naar Lia? Klik dan hier voor meer informatie en foto’s.