Helaas moeten wij met pijn in ons hart afscheid nemen van onze bus “Sjakie”. Dankbaar zijn wij voor de vele jaren, dat hij voor ons hulpgoederen en hondjes vervoerd heeft.

Maar gelukkig hebben we een nieuwe, grote en mooie bus gevonden en we noemen hem: “Henkie”. Een geweldige opvolger van onze Sjakie!

Met dank aan Huro Auto’s in Uden die onze stichting heeft gesponsord. Wij konden hierdoor deze bus in prachtige staat met weinig kilometers op de teller aanschaffen voor een hele mooie prijs.

We zullen hem gebruiken voor het ophalen van hulpgoederen door heel Nederland en voor het vervoeren van de shop spullen van en naar de wandelingen. Vanzelfsprekend wordt de bus ook ingezet voor het brengen van hulpgoederen naar Spanje en het mee terug nemen van hondjes naar Nederland. Volgende week kunnen wij de bus al ophalen en wij hopen nog heel veel mooi werk te mogen blijven doen samen met onze “Henkie”.

U begrijpt het vast dat iedere donatie ten behoeve van deze bus zeer welkom is. Ook zijn we nog op zoek naar iemand die onze “Henkie” zou willen voorzien van een afneembaar logo en ons op deze manier zou willen sponsoren.

Wij zien uw reacties en donaties heel graag tegemoet. Alvast heel erg bedankt namens het gehele team van GRH en namens de hondjes.

Over de avonturen die wij zullen beleven met Henkie, houden wij u via de website en via Facebook op de hoogte.