Weet u het nog? De mooie, witte whippet kruising met de gebroken voorpoot? Gevonden in de polder in Nederland… geen chip en geen eigenaar die zich gemeld heeft…

We willen u laten weten dat het met dit lieve meisje, genaamd Maggie, ontzettend goed gaat. Ze verblijft in een van onze pleeggezinnen en heeft in alle rust kunnen revalideren. Niet alleen lichamelijk, maar ook mentaal krijgt ze nu de tijd en ruimte die ze nodig heeft om te herstellen.

Maggie heeft zich ontwikkeld tot een lieve, kroelkip die het liefst in je kruipt. Daarnaast is ze ook nog echt een jonge hond. Dol op spelen, rennen en kattenkwaad uithalen.

Alles wat nieuw is, is nog wel heel spannend. Bijvoorbeeld andere honden, mensen of een onbekend uitlaatgebied. Wanneer ze de steun krijgt die ze nodig heeft, dan komt ze vanzelf los en zie je weer een speels en vrolijk dametje. Wie eenmaal haar vertrouwen gewonnen heeft, wordt overspoeld met blijheid, knuffels en gestoei.

Wie adopteert dit prachtige wervel-windekind? Maggie is er helemaal klaar voor en verheugt zich erop u te ontmoeten!  Maggie valt onder de verantwoording van dierenasiel de Dierenstee in Numansdorp. De bemiddeling wordt gedaan door GHR. Dit betekent dat wij het huisbezoek doen en de adoptiekosten van GHR gehanteerd worden.