Covid 19, de situatie voor de shelters en de honden in Spanje is dramatisch. Er ontstaan al mooie initiatieven. Er worden donaties gedaan, er komen prachtige verhalen binnen waarmee we de shelters een hart onder de riem kunnen steken, maar er moet nog veel meer gebeuren.

Ook voor u die allemaal thuis zit, valt het niet altijd mee. En wat doe je dan? Misschien wel een goed boek lezen, zelfs een heel goed idee. We zitten misschien wel te vaak aan de computer of TV. En dat bracht schrijfster Felicita Vos op het mooie idee om wederom aan te bieden 50% van haar verdiensten van het boek Ravage te doneren aan Greyhounds Rescue Holland, teneinde daarmee de shelters te kunnen helpen. Haar aanbod geldt vanaf nu tot 1 juni 2020.

Gaat u het zelf lezen, verrast u er een familielid of een vriend mee, bewaart u het even voor iemand die binnenkort jarig is of koopt u het gewoon als donatie voor Greyhounds Rescue Holland. Aarzelt u alstublieft niet langer, u redt er misschien een hondenleven mee.

Ravage gaat over een adoptiehond die op de eerste dag na aankomst in Nederland wegloopt. De hond kwam al getraumatiseerd op Schiphol aan en was vreselijk bang. Eenmaal thuis ging ze in eerste instantie rustig voor de open haard liggen. De deurbel ging, de eigenaar vergat de tussendeur (sluis) dicht te doen en Ramirez, zo heet de hond uit het boek, glipt razendsnel tussen de benen van haar eigenaar naar buiten toe en verdwijnt in de bossen. Vanaf dat moment is er een zoektocht op gang gekomen die drieënhalve week heeft geduurd. Dag en nacht is naar Ramirez gezocht, de vorige eigenaar is  uit Aruba overgekomen om te helpen zoeken. Mijn zus en ik hebben zelf (vertelt de schrijfster) drieënhalve week dag en nacht mee gezocht naar Ramirez. De zoektocht heeft destijds zoveel indruk op de schrijfster gemaakt dat ze er een roman over wilde schrijven. De zoektocht heeft dus werkelijk plaatsgevonden, de personages zijn door haar bedacht.

Op verzoek zal de schrijfster uw boek zelf signeren en/of er een persoonlijke boodschap in schrijven. Hoeveel mooier kan het zijn!

U kunt voor uw bestelling een email sturen naar hond@www.greyhoundsrescue.nl onder vermelding van “bestelling boek Ravage” en natuurlijk uw overige gegevens. Wij zullen dit dan voor u doorsturen naar de schrijfster. De kosten van het boek zijn € 20,99 exclusief verzendkosten.