Wie heeft er fleecedekens over die vergeten en ongebruikt ergens in de kast liggen?

Wat wél belangrijk is, dat ze lekker fris zijn, dus als de fleecedeken heel erg lang heeft gelegen en bijvoorbeeld een beetje muf ruikt dan is het fijn als u deze eerst even wilt wassen.

Uw fleece wordt gebruikt om daar zogenaamde snuffelmatten van te maken en deze hebben een afmeting van 60 x 40 cm. Ze worden belangeloos door iemand gemaakt voor ons. Het matje is oorspronkelijk ontwikkeld voor getraumatiseerde honden, maar ze kunnen er bijvoorbeeld ook gewoon lekker op liggen of in geval van een hond die te snel eet kunt u zijn/haar brokjes er in verstoppen.

De snuffelmatten zullen worden verkocht en met de opbrengst hiervan kunnen we de shelters helpen bij hun enorme taak om zoveel mogelijk honden op welke manier dan ook te redden. Voor één snuffelmat hebben we twee fleecedekens nodig. Wat kunnen we bijvoorbeeld doen met de opbrengst? Van de opbrengst van één snuffelmat kunnen tien honden worden behandeld met anti vlooienmiddel, van de opbrengst van twee snuffelmatten kan een hond worden ingeënt. Verkopen we drie matten, dan kan er een ticket worden betaald voor een plek in het ruim van het vliegtuig en kan er een hond naar Nederland of België komen. Van de opbrengst van tien matten kunnen we al de kosten van een eenvoudige operatie betalen.

Hebt u een fleecedeken liggen die u niet meer gebruikt? Stuurt u dan alstublieft een mailtje met uw adres en telefoonnummer naar info@www.greyhoundsrescue.nl We regelen dan in overleg met u waar uw fleecedeken(s) kan/kunnen worden gebracht.

Namens de honden alvast heel erg bedankt!