Vivian doet mee aan een wedstrijd en wil zich hiermee inzetten voor de galgo’s. Wat een prachtig initiatief! Als Vivian genoeg stemmen krijgt, maakt ze als fotograaf kans betaald op reis te gaan en het verhaal van de galgo in Spanje in beeld te brengen.

Vivian vertelt zelf over haar deelname:

Sinds de adoptie van onze Sprokkel (Bingo destijds) bij jullie fantastische stichting is het lot van de galgo iets waar ik mij erg mee bezig houd. Nu heb ik als fotograaf door middel van deze fotowedstrijd de kans om een extra stem voor de galgo te zijn. Wellicht wilt u mij meehelpen om zoveel mogelijk stemmen te krijgen?

Ook al is de kans op winnen natuurlijk heel klein, mocht het lukken zoek ik een shelter waar ik naartoe zou kunnen om de galgo’s en de vrijwilligers in beeld te brengen en hun verhaal te vertellen.

Wat zou het fantastisch zijn als Vivian wint en we hiermee het verhaal van de galgo verder onder de aandacht kunnen brengen. Helpt u mee? Vivian moet natuurlijk gewoon de meeste stemmen krijgen. U stemt op Vivian door op de volgende link te klikken en haar deelname te delen via Facebook, Twitter, Linkedin of Google+.

http://www.captureoptimism.nl/story/vivians-story/

Dank namens Vivian en vooral alle galgo’s die onze hulp zo nodig hebben!