We hebben weer een hoop nieuws te melden, één van onze vrijwilligers heeft een Spaanse shelter bezocht en weer prachtige nieuwe foto’s gemaakt. Om u direct uit de droom te helpen…onze vrijwilligers maken geen “snoep” reisjes op kosten van de stichting, deze worden uitsluitend uit eigen zak betaald.

Een aantal maanden geleden zijn Gemma, Ben, Princess, Amy en Ross vrijgekocht door Greyhounds Rescue Holland uit het dodingsstation. Ze hebben eerst bij een Spaanse vrijwilliger in de achtertuin mogen wonen, de mooie Ben had een streepje voor, hij mocht mee naar binnen…als u de foto’s ziet, zult u begrijpen waarom, hij is zó ontzettend mooi. De honden verblijven inmiddels in onze shelter en zouden heel graag naar een eigen pleeggezin verhuizen. Gemma is reeds geadopteerd en Princess is gereserveerd.

Onze vrijwilliger Svintha heeft ook een leuke foto gemaakt van Whippet Amador. Ook van Bruma zijn er nieuwe foto’s, waar ze op de oude foto’s nog teneergeslagen in de camera kijkt, zie je haar nu met een hele andere blik de wereld inkijken, zij ziet de toekomst rooskleurig tegemoet. Ook Gilberto oogt al heel anders op de nieuwe foto’s, wat veranderen die honden toch snel wanneer ze eenmaal in goede handen van onze shelter zijn, de vrijwilligers verdienen een dikke pluim voor hun enorme inzet. Ook van Luana een nieuw foto, en dan Nancy…wat een enorm verschil met de vorige foto’s toen ze net bij ons in de shelter was. Duidelijk is te zien dat ze is aangekomen, al veel beter in haar vacht zit en haar blik is veranderd van een hopeloos is hoopvol. Klikt u op hun namen om hun verhaal nog eens te lezen.

BenAmyRossAmador

BrumaGilbertoLuanaNancy