Sinds een jaar bevindt zich in Rotterdam een heuse hondenspeeltuin: Hondenspeeltuin Bello!

 

Op verzoek van een aantal windhonden- en podencobezitters organiseert “Bello” daar 1x in de maand (op de laatste maandag van de maand, van 11:00 tot 13:00 uur) 2 uurtjes speciaal voor deze honden.

Dat sloeg zo aan, dat een aantal van deze hondenbezitters nu probeert deze uurtjes wekelijks artikel1te organiseren. Daarom is de FB-groep “Windhonden op Bello” opgezet: om wekelijks te proberen voldoende windhonden/podenco’s bij elkaar te krijgen (op inschrijving/aanmelding), zodat “Bello” speciaal voor ons de poorten kan openen.

Het terrein is volledig omheind, dus volledig Galgo-, Podenco- /windhond-proof!

 

Het initiatief van de speeltuin komt van een 4-/5-tal vrijwilligers die ongeveer een jaar geleden het idee hebben opgevat. Een speciaal uurtje voor windhonden is georganiseerd, omdat een aantal windhonden-/podencobezitters daar om hadden gevraagd. Dus de speeltuin organiseert nu 1x in de maand (de laatste maandag v/d maand) een tweetal van deze uurtjes.

Lijkt het u leuk om eens, met uw hondje, deel te nemen aan één of meerdere van deze speciale windhondenuurtjes? Neem dan eens een kijkje bij de Facebookgroep “Windhonden op Bello” via deze link.

Meer informatie over Hondenspeeltuin Bello kunt u vinden op de website.

artikel3