Zoals u weet willen we altijd dolgraag de leukste foto’s zien, voor ons zelf maar ook voor de shelters die soms maandenlang voor uw hond hebben gezorgd.

Daarom willen we u allemaal vragen mee te doen. Stuur ons de allerleukste foto’s van uw hond (liefst met huidige naam en vooral ook de Spaanse naam) vóór 10 december a.s. toe via email: hond@www.greyhoundsrescue.nl

Samen met enkele mensen van de shelters zoeken wij dan de allerleukste, liefste, mooiste, meest aandoenlijke uit en de prijswinnaar wint een leuke kersthalsband. Natuurlijk krijgt uw hond er een die hem of haar goed past. En uw hond mag zelfs kiezen welke hij of zij het mooiste vindt! Met een beetje geluk en ALS u toevallig naar onze winterwandeling komt ligt de halsband die uw hond heeft gekozen dan al klaar. Zo nee, dan sturen we hem natuurlijk op. We hopen er op 15 december ook al enkele op onze kraam te kunnen laten zien.

De halsbanden zijn overigens in beperkte mate ook bestelbaar via hetzelfde emailadres. Handig is dan op te geven 4cm breed of 5cm breed en natuurlijk al uw gegevens. Wees er snel bij want op is op. De kosten per halsband zijn € 17,50 exclusief verzendkosten.