5480 Priya

Gereserveerd - elders
Vragen over 5480 Priya?
Neem gerust contact op met ons team. Wij streven er naar uw bericht binnen 48 uur te beantwoorden. De mensen van ons team zijn bereikbaar per adoptie@greyhoundsrescue.nl.
Ras:
Galgo
Geslacht:
Teef
Gewicht:
Niet bekend
Leeftijd:
3 jaar, 11 mnd
Geboortedatum:
13-05-2020
Land:
Spanje
Sheltercode:
GDS
Karakter:
Lief, Rustig, Sociaal, Aanhankelijk, Blij, Evenwichtig, Ontspannen en Vriendelijk
Gedrag:
Goed met andere honden, Goed met katten, Goed met volwassenen en Vermoedelijk goed met kinderen
Gezondheid:
Leishmania positief, Zie omschrijving hond, Anaplasma negatief, Ehrlichia negatief, Filaria negatief en Borrelia negatief

Omschrijving van 5480 Priya

Priya komt uit het dodingsstation in Lucena. Ze is een ontzettend lieve, knuffelige, aanhankelijke galga. Ze houdt ervan om onder de mensen te zijn, is helemaal niet bang, ook niet voor vreemden. Ze is vrij rustig, houdt ervan om ontspannen te liggen na een lekkere wandeling in het park. Met de andere honden is ze braaf en sociaal. Ze let zelfs op de anderen die bij haar in bed spelen terwijl ze rust en soms gaat ze op zoek naar hen om samen te liggen. Priya is een leuke lieverd ook geschikt voor lieve, geduldige mensen die graag hun allereerste windhond zouden adopteren. Zij is positief getest in Leishmaniose, waarover meer te lezen is op onze website onder Medisch. Deze ziekte is onvoorspelbaar in haar verloop. Op één van de foto's is te zien dat er behoorlijk wat haar is weggeschoren, dit was voor haar sterilisatie. Priya vindt het fijn te leven met een andere hond, maar zou, mits zij geen uren alleen hoeft te zijn en dit rustig opgebouwd wordt, geadopteerd kunnen worden als enige hond. Zij is een prachtige galga van ongeveer 62,5 cm hoog.