Samenwerkingen

Dimphies Domein

Dimhie van de Put draagt GRH een warm hart toe. Adoptanten die via GRH een hond adopteren krijgen bij aankoop van een halsband bij aankomst van de hond € 5,- korting op de aanschaf van een prachtige halsband. Opbrengsten komen weer ten goede van de Spaanse windhonden.

https://www.dimphiesdomein.nl/

Dierenartsenpraktijk van Zwol in Vlaardingen

Dierenartsenpraktijk van Zwol in Vlaardingen is al vele jaren een bekend en vertrouwd adres voor vele dierenbezitters in de regio. Naast gedegen kennis en tientallen jaren ervaring, beschikt het team van dierenarts van Zwol over de beste voorzieningen om uw dier te onderzoeken en te behandelen. Zo behoren Röntgen- en bloedanalyse-apparatuur, een bloeddrukmeter en apparatuur om een ECG te maken, tot de standaarduitrusting. Voor operaties, uitgevoerd in een aparte operatiekamer, wordt de beste narcose- en bewakingsapparatuur gebruikt om risico’s te minimaliseren.

Alle assistentes zijn gediplomeerd paraveterinair en worden regelmatig bijgeschoold. Marjolein heeft zich onder andere gespecialiseerd in dierenvoeding en diergedrag. U kunt bij haar terecht met al uw vragen op deze gebieden. Kijk voor meer informatie op www.hondsezaken.nl

Alle aandacht

Ook wanneer het erg druk is krijgt niet alleen het dier de volle aandacht. Een goede uitleg over de diagnose en de behandeling wordt bij elke bezoek voorop gesteld. In het geval uw dier wat langer moet blijven, of uitslaapt na een operatie, wordt het in de opnameruimte goed in de gaten gehouden en prima verzorgd. In de ruime wachtkamer, voorzien van airconditioning en tijdschriften, kunt u een gratis kopje koffie of thee drinken.

Apotheek

De apotheek is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 15.00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag ook tussen 19.00 en 20.00 uur.

Winkel

De ‘winkel’ biedt een ruim assortiment aan dieetvoeders, vlooienbestrijdingsmiddelen en verzorgingsartikelen. De winkel is van maandag t/m vrijdag geopend tussen 9.00 en 15.00 uur en op maandag, woensdag en vrijdag ook tussen 19.00 en 20.00 uur.

Dierenartsenpraktijk van Zwol

Adres
Willem Lodewijklaan 1
3136 BS Vlaardingen

Telefoon
010 – 474 59 77
Bij spoedgevallen: 0900 – 900 66 00

Internet
www.dierenartsvanzwol.nl
Kaart weergeven


Dierenkliniek Rosmalen – Kruisstraat

Dierenkliniek Rosmalen – Kruisstraat wordt bemand door een gedreven team dierenliefhebbers. Het artsen echtpaar Marius en Inge Verkroost en 2 kundige assistentes. De kliniek ademt duidelijk de sfeer van een no-nonsense praktijk waarbij dieren vanaf het moment van binnenkomst centraal staan.

Dit wordt onderstreept door enkele idealistische standpunten ten opzichte van hun patiënten. Regelmatig ontvangen wij als stichting hulpgoederen van deze kliniek. Dit varieert van manden, drinkbakjes, enz tot medicijnen voor de opvangcentra in Spanje.

Dierenartsen en assistentes

Marius en Inge Verkroost. Assistentes Carolien Smits en Brigitte Rooyakkers.

Spreekuur

Maandag t/m vrijdag van 13.00 tot 14.00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Zaterdag van 11.00 tot 12.00 uur.

Er is ook behandeling op afspraak mogelijk. Telefonisch zijn wij te bereiken maandag t/m vrijdag van 8.30 uur tot 20.00 uur en zaterdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

De kliniek beschikt over:

  • echo
  • röntgen
  • bloedonderzoek
  • ecg
  • gasnarcose met isofluraan
  • bewakingsapparatuur zoals een capnograaf en een pulsoxymeter.
  • opname faciliteiten met vloerverwarming

Dierenkliniek Rosmalen-Kruisstraat

Adres
Vliertwijksestraat 39
5243 RG Rosmalen

Telefoon
073 – 521 43 77

Internet
www.dierenkliniekrosmalenkruisstraat.nl
Kaart weergeven


Dierenkliniek Stad en Land

Deze goed geoutilleerde dierenkliniek legt zich toe op de eerste en tweede lijns geneeskunde op het gebied van gezelschapsdieren, landbouwhuisdieren en paarden. Alle diersoorten zijn welkom! Alle dierenartsen volgen het trace voor permanente educatie op het gebied van gezelschapsdieren. De erkenningen en nascholing staan garant voor een grote vakbekwaamheid en tekenen onze inzet in het wel en wee van de aan onze zorg toevertrouwde dieren.

Het team

Maar liefst vijf assistentes vullen het team aan, zo helpen zij de dierenartsen bij spreekuren en operaties (paraveterinairen) en dragen de zorg over opgenomen dieren, maar ook wisselen zij elkaar af in telefoon – en receptietaken aan de balie. Zowel dierenartsen als assistentes hechten een groot belang aan goed contact met u, als eigenaar. Alleen dan kunnen we zorg dragen voor een goede gezondheid van alle dieren, aldus dierenarts Cor de Vries.

Spreekuur

Het spreekuur is van maandag t/m vrijdag van 18.00 – 19.00 uur en zaterdag van 11.00 – 12.00 uur. De kliniek werkt het liefst op afspraken!

Dierenkliniek Stad en Land

U vindt Dierenkliniek Stad en Land aan de Tom Schreursweg 102, 1067 MC te Amsterdam (vlakbij Halfweg). Dierenkliniek Stad en Land is te bereiken op tel. 020-5854070, of neem eens een kijkje op hun site www.dierenklinieken.net.
Kaart weergeven


Dierenkliniek Oudorp

Kennis, kunde en betrokkenheid bij Dierenkliniek Oudorp. Gedurende 35 jaar heeft Dierenkliniek Oudorp zich ontwikkeld tot een vooraanstaande gezelschapsdierenkliniek van Noord-Holland. Deskundige medewerkers, vakinhoudelijke kennis en de beste technologie zijn voor ons vanzelfsprekend. Maar u mag meer van ons verwachten. Onze kliniek kenmerkt zich vooral door haar liefde voor het individuele dier en oprechte betrokkenheid met de baas.

Dat onze aanpak aanslaat wordt duidelijk door de sterke stijging van het aantal bazen dat ons de afgelopen jaren hun hond of kat heeft toevertrouwd. Naast particulieren weten ook professionals en semi-professionals ons te vinden.

Met gepaste trots kunnen we zeggen dat we dierenarts zijn voor onder andere de Politiehonden van Noord Holland Noord, het Zeeaquarium te Bergen, Vogelopvang De Strandloper te Broek op Langedijk, Stichting Zwerfdier Alkmaar, Hondenschool Team Hond te Heerhugowaard, Hondenschool Jottum in De Rijp en vele grote honden- en kattenfokkers verspreid door heel Noord Holland.

Dierenkliniek Oudorp

Adres
Scheldestraat 26
1823 WB Alkmaar

Telefoon
072 512 31 19

Internet
www.dierenkliniekoudorp.nl
Kaart weergeven

Inloopspreekuur
Maandag t/m vrijdag 8.30 uur – 9.00 uur.

Op afspraak
Maandag t/m vrijdag 9.00 uur – 19.00 uur.
Zaterdag 9.30 uur – 12.00 uur.


Dierenziekenhuis Drechtstreek

De diergeneeskunde heeft zich de afgelopen 100 jaar enorm ontwikkeld. Ook op het eiland van Dordrecht is dat het geval geweest. Vroeger werden er in Dordrecht voornamelijk koeien, schapen, varkens en trekpaarden behandeld bij de boeren op het erf. Dertig jaar geleden werkten dierenartsen van den Brink en Hopmans ook nog met 6000 koeien in hun praktijk: het eiland van Dordrecht, een stuk Alblasserwaard en Hoekse Waard. Zij begonnen daarnaast steeds meer het accent te leggen op de geneeskunde van gezelschapsdieren als honden en katten. Door in Europa cursussen te volgen wisten zij zich op allerlei gebieden te certificeren.

De praktijk is ondertussen uitgegroeid tot een praktijk met 11 dierenartsen en 16 assistentes en paraveterinairen. Elke dierenarts legt zich toe op een bepaald facet van de diergeneeskunde waardoor er steeds meer kennis en routine in de praktijk ontstaat. Vier spreekuuradressen in Dordrecht en drie daarbuiten staan garant voor een continue bereikbaarheid voor de hond en kat en andere gezelschapsdieren.

In 2002 is het Dierenziekenhuis geopend, een novum in Nederland. In dit dierenziekenhuis worden voornamelijk patiënten behandeld die zijn doorgestuurd, de 2e lijns diergeneeskunde. Maar er is ook poliklinische behandeling mogelijk tijdens spreekuren en na afspraak. Veel onderzoeken en operaties worden er verricht. Ook kunnen dieren tandheelkundige ingrepen ondergaan.

Verder vinden er naast de gewone routineoperaties veel artroscopische behandelingen, fractuurbehandelingen, knie-, heup- en herniaoperaties plaats. Dit laatste in nauwe samenwerking met Prof. Dr. Montavon, Dr.S.Tepic en Dr. Th. Goedde (neuroloog). Door samen te werken met het specialistisch Veterinair MRI-centrum Nederland kunnen snel en precieze diagnoses worden gesteld daar waar dat niet meer met echo- en rontgenapparaten mogelijk is. De specialist Dr. I.Tiemessen (röntgenoloog) is aan het MRI centrum verbonden.

Dierenziekenhuis Drechtstreek

Adres
Jan Valsterweg 96
3315 LG Dordrecht

Telefoon
078-6219130

Internet
www.dierenziekenhuisdrechtstreek.nl
Kaart weergeven

Openingstijden
Doorlopend van 8.30 uur tot 21.00 uur voor afspraken en doorverwijzingen.

Spreekuren
08.30 – 09.00 uur
13.00 – 14.00 uur
18.30 – 19.30 uur

Op zaterdag inloopspreekuur 10.00 – 13.00 uur.


Klassieke homeopathie

Mijn naam is Sylvia Manon.Ik ben afgestudeerd klassiek homeopaat voor dieren. Ik behandel alle dieren, maar heb mij gespecialiseerd in windhonden. Ik heb zelf drie windhonden, waarvan ik er twee uit Spanje geadopteerd heb. Ik ben erg begaan met het lot van de Galgo’s en Podenco’s. Vandaar dat ik adoptanten ook graag tegemoet wil komen. Ik geef adoptanten van GRH een korting van 10% op alle consulten. Dit is exclusief medicitatie.

Ik heb veel ervaring met het behandelen van getraumatiseerde honden die vanuit het buitenland naar Nederland zijn gekomen. Verder ben ik gespecialiseerd in cardiologie bij windhonden.

Mijn werkgebied is regio Oost Nederland. U kunt altijd vrijblijvend contact met mij opnemen om te overleggen of klassieke homeopathie wellicht een goede behandeling voor uw hond kan zijn. Dit kan via mijn website: www.sylviamanonhomeopathie.nl of via sylvia_manon@hotmail.com.Homeopathie & celzouttherapie

Equosano – Kim Dreef-van Gasteren
Veterinair Homeopaat & Celzouten consulente
Het Schip 237, 7325 NM Apeldoorn

Ik heb gezien met welke inzet en mooie motivatie alle mensen achter deze stichting zich met hart en ziel inzetten voor deze dieren en ik ben er van onder de indruk!
Ook ik zou heel graag mijn steentje bij willen dragen zodat de honden die vanuit Spanje hier naartoe komen een goede start kunnen maken en vervolgens in balans een mooi leven kunnen leiden hier in Nederland.

Voor alle mensen die via de stichting met hun hond in mijn praktijk komen geldt dan ook dat ze 10% korting krijgen op de gehele eerste factuur.
Bent u benieuwd geworden of de homeopathie wellicht iets voor uw hond zou kunnen betekenen? Neem dan contact met mij op via info@equosano.nl