GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

Team

Team informatie

Alle werkzaamheden ten behoeve van de stichting worden uitgevoerd door vrijwilligers. Deze ontvangen hiervoor geen vergoeding of andere tegenprestatie. De onkosten die ten behoeve van deze werkzaamheden worden gemaakt, worden slechts vergoed op basis van werkelijk gemaakte en aantoonbare kosten en na voorafgaande goedkeuring van de penningmeester.

Maurits Cats
secretaris
Chantal Kotte
nazorgteam
Renske van der Sluis
nazorgteam
Erik Boer
nazorgteam
Ellen C. Hooning
webteam, evenemententeam