Bestuur

Bestuursleden
Esther Versluijs
Voorzitter

info@greyhoundsrescue.nl

Adoptieteam / Bestuur / Evenemententeam / PR-team / Transportteam

Vanaf 2014 ben ik bestuurslid van GRH. Vanaf 2015 voorzitter. 
Via mijn familie die destijds als vrijwilligers actief waren voor GRH leerde ik lang geleden de windhond al kennen. Op het vliegveld toen ik de pup voor mijn moeder ging ophalen werd ik op slag verliefd op Lizzy. Ze stond daar met haar pleegmoeder. Binnen een week woonde ze bij ons. Ze mocht bijna 18 worden. Korte tijd daarna werd ik onderdeel van GRH en GRH is sindsdien een heel belangrijk onderdeel van mijn leven. Vele malen ging ik naar Spanje en zag ik met eigen ogen waarom GRH helaas nog moet bestaan. Inmiddels heb ik vijf Spanjaarden en kan ik mij een leven zonder hen niet meer voorstellen. Spaanse windhonden zijn uniek. Hun veerkracht, de gekkige manier van spelen, hun zachte uitstraling en hun onvoorwaardelijke liefde maakt dat ze voor altijd mijn hart hebben gestolen. 
Helaas moet er nog veel gebeuren en hoop ik vooral dat wat nu onder de noemer traditie weggepoetst wordt ooit verboden wordt en zal stoppen. Tot die tijd strijden we door.

Tineke Vriesinga
penningmeester en algemeen bestuurslid.

penningmeester@greyhoundsrescue.nl

Hallo, ik ben Tineke en de penningmeester van GRH. Ik vind dat alle dieren met respect en liefde moeten worden behandeld. Door Esther ben ik in aanraking gekomen met GRH en naar Spanje geweest. Heb daar met eigen ogen gezien, hoe deze honden behandeld worden. Dus wil ik ook mijn steen bijdragen om te zorgen , dat er wat aan gedaan wordt.

Matthieu Vroom
Algemeen bestuurslid

Bestuur@greyhoundsrescue.nl
Algemeen bestuurslid / Bestuur

Sinds november 2019 vrijwilliger en bestuurslid van GRH. Ik woon samen met een aantal prachtige honden in het mooie Limburg. 8 jaar geleden tijdens een werkvakantie in Spanje werd ik geconfronteerd met het leed van galgo’s en podenco’s dat hun wordt aangedaan in Spanje , en heb ik besloten om mij te bekommeren voor deze prachtige dieren. Bij GRH geven we deze honden een stem door adopties te verzorgen en shelters te helpen, dit doe ik graag met alle liefde .

‘ Je kunt niet alle honden van de wereld redden , wel de wereld van één hond .

Maurits Cats
secretaris


Secretaris@greyhoundsrescue.nl

Bestuur / Nazorgteam