word-jaardonateurJa, ik doneer!

Galgo's verdienen een toekomst...
Hartelijk dank dat u donateur wilt worden! Als donateur bent u van harte welkom bij de activiteiten die wij organiseren zoals de wandelingen!! U kunt een keuze maken uit drie betalingsmogelijkheden:
  • Via IDEAL, een veilige manier voor Nederlandse rekeninghouders om online te doneren, zie einde pagina.
  • Via een automatische incasso, u kunt na het invullen van uw gegevens het betreffende machtigingsformulier downloaden, waarna u deze kunt invullen, ondertekenen en naar het adres in de voetregel kunt sturen.
  • Via een bankoverschrijving naar rekeningnummer NL94 INGB 0683 8660 79 (ING-Bank) t.n.v. stichting Greyhounds Rescue Holland, o.v.v. "Donatie". Bij betaling vanuit het buitenland gebruikt u het BIC-code: INGBNL2A.

Wat kan "ANBI" voor u betekenen?

ANBI-goedgekeurddoel Stichting Greyhounds Rescue Holland is per 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt. Voor u als donateur betekent dit dat u uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Zo biedt uw hulp aan de galgo's ook voordeel voor u zelf! Voor onze stichting betekent het zijn van een ANBI dat we geen successierecht of schenkingsrecht hoeven te betalen over erfenissen en schenkingen die we ontvangen. U kunt GRH als ANBI terugvinden op de website van de Belastingdienst onder de volledige naam STICHTING GREYHOUNDS RESCUE HOLLAND. Dit kan door middel van de zoekfunctie.

Uit naam van al onze Galgo- en Podencovrienden hartelijk dank voor uw steun!


Graag zouden wij enige gegevens van u willen ontvangen, wilt u daartoe
s.v.p. onderstaand formulier invullen en verzenden.


Naam
Adres
Postcode Woonplaats:
Land
Telefoon (vast) Mobiel:
E-mailadres

Ik doneer via: iDEAL (vervolg hierna)
  Incasso (vervolg hierna)
 werf-een-donateurSpread the word!

Overweeg ook eens een donatie cadeau te doen of te vragen, of vertel een bekende over onze stichting. Zo helpt u twee keer!