GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

Word donateur

Ja, ik doneer!

Galgo’s verdienen een toekomst…

Hartelijk dank dat u donateur wilt worden! Als donateur bent u van harte welkom bij de activiteiten die wij organiseren zoals de wandelingen!!

Stichting Greyhounds Rescue Holland is per 1 januari 2008 door de Belastingdienst als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) aangemerkt. Voor u als donateur betekent dit dat u uw giften van de inkomsten- of vennootschapsbelasting kunt aftrekken (uiteraard binnen de daarvoor geldende regels). Zo biedt uw hulp aan de galgo’s ook voordeel voor u zelf! Voor onze stichting betekent het zijn van een ANBI dat we geen successierecht of schenkingsrecht hoeven te betalen over erfenissen en schenkingen die we ontvangen. U kunt GRH als ANBI terugvinden op de website van de Belastingdienst onder de volledige naam STICHTING GREYHOUNDS RESCUE HOLLAND. Dit kan door middel van de zoekfunctie.

Overweeg ook eens een donatie cadeau te doen of te vragen, of vertel een bekende over onze stichting. Zo helpt u twee keer!

Bedrag