GRH is blij te kunnen zeggen dat we een geweldige winterwandeling hebben georganiseerd. Deze zal plaatsvinden op 9 December van 12-16.
In het restaurant bent u welkom met uw viervoeter(s) en kunt u gebruik maken van een heerlijke lunch en of iets anders naar uw wensen.
De shop zal in het restaurant aanwezig zijn zodat u uw aankopen heerlijk warm en cosy binnen kunt doen.
Vanaf 13:30 zullen we gaan wandelen. Het is aan u of u de honden los kunt laten of niet. Alles is goed en aan u als baasje ter beoordeling. We gaan er een topdag van maken. Bent u nieuwsgierig naar het ras en wilt u informatie, dat kan die dag ook zeker! Trekt u gerust iemand van ons team aan hun jasje voor informatie. Wij gaan ook ons best doen om te zorgen dat de pleeghonden aanwezig zijn zodat u die kunt ontmoeten. Wellicht volgt er een match made in heaven. Wilt u graag gebruik maken van een lunch dan zien we uw aanmelding daarvoor graag binnenkomen op: info@greyhoundsrescue.nl
In ieder geval hopen we te zien op 9 december tussen 12-16 uur, locatie:
Dorpsstraat 25
3749AC Lage Vuursche
035 666 8426
Tot ziens!!
Team GRH

Kom in actie

Ja, ik kom in actie!

Om de hondjes te helpen is er natuurlijk veel geld nodig en ook jij kunt ons daarbij helpen! Wil jij je actief inzetten? Maar weet je niet zo goed hoe? Hieronder hebben we wat ideetjes voor je op een rijtje gezet. Maar natuurlijk mag je ook je eigen actie verzinnen. Doe mee en help ons hondjes weer een toekomst geven. Voor iedere deelnemer is er natuurlijk een klein presentje als dank!

Sportieve sponsoractie

Organiseer op school, op je sportclub, samen met vriendjes, met papa of mama of gewoon alleen een sportieve sponsoractie. Maak eerst je doel, bijv. 5 km lopen, een uur lang touwtjespringen, 20 baantjes zwemmen… en zo is er natuurlijk nog veel meer te verzinnen. Het mag allemaal. Print dit formulier , ga ermee langs vrienden, familie, bekenden, buurtbewoners etc. Vraag of ze jou willen sponsoren. Laat ook iemand foto’s maken van jou en je actie, wie weet zie je die dan weer op onze website terug.

Zamel lege statiegeld flessen in

Heel eenvoudig. Je gaat gewoon langs deuren en vraagt of mensen nog lege flessen hebben en of ze die aan jou voor Greyhounds Rescue Holland willen schenken. Heb je er een heleboel bij elkaar? Dan kun je ze inleveren bij de supermarkt en het geld door papa of mama over laten maken naar GRH. Zeker weten dat je zo weer een paar hondjes heel blij kunt maken!

Houd een spreekbeurt over GRH en de Galgo’s

Zo kun je aan je klasgenoten uitleggen wat Greyhounds Rescue Holland doet en waarom ons werk zo hard nodig is. Wie weet willen zij ook wel mee in actie komen. Binnenkort vind je hier op onze site een informatiepakket om je alvast een eindje op weg te helpen.

Zelfgemaakte spullen verkopen

Je kunt hierbij denken aan koekjes, cupcakes maar ook bijv. zelfgemaakte kaarten, er is van alles te verzinnen. Lekker aan de slag in de keuken of aan de knutsel en daarna proberen te verkopen. Aan familie, vrienden, buren of op school. Hartstikke leuk om te doen en je helpt er ook nog eens hondjes mee! Laat ons weten welke actie je hebt gevoerd door even een een mailtje te sturen met misschien ook een paar leuke foto’s erbij. Deze zetten wij dan weer op onze speciale actiepagina.

Diversen

Er nog niet helemaal uit? Er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden zoals:

  • een spelletjesmiddag organiseren
  • een kerstmarkt houden
  • auto’s wassen
  • enz.